Akkermans van Elten is Meeùs geworden

Vanaf 7 november is er een naamswijziging doorgevoerd: Akkermans van Elten gaat verder onder de naam Meeùs. Beiden bedrijven maakten al onderdeel uit van de Unirobe Meeùs Groep.

Met deze samenvoeging willen wij nog meer de betrouwbare, snelle, deskundige en meelevende financiële partner zijn die in uw belang handelt. Op deze wijze kunnen wij nog intensiever ontwikkelingen in verschillende markten volgen en gebruik maken van de kennis en ervaring uit beide bedrijven.

Akkermans van Elten 

Wie is Meeùs
Meeus is in Nederland een gerespecteerde adviesorganisatie op het gebied van verzekeringen, risicomanagement, pensioenen en hypotheken. Met 40 kantoren is het bedrijf regionaal en lokaal betrokken en staat naast haar relaties als adviseur en financiële partner.

Lees verder over Meeùs.

Specialisatie
Onder de vlag van Meeùs wordt de kennis en ervaring op het gebied van onder meer (zorg)instellingen en science verder uitgebreid. Klik hier voor meer informatie.

Contactgegevens
Als u meer informatie wilt over de naamswijziging of onze dienstverlening kunt u ons bereiken via:
T +31(0)26 40 01 211
F +31(0)26 40 01 190
E info.arnhem@meeus.com

De adresgegevens zijn:
Meeùs Assurantiën BV
Mr. E.N. van Kleffensstraat 4
6842 CV  Arnhem

Postbus 4100
6803 EC Arnhem

Meeùs Assurantiën BV is een dochteronderneming van Meeùs Groep BV, onderdeel van AEGON. Meeùs Groep BV is geregistreerd bij de AFM onder nummer 12008358. Meeùs Assurantiën BV is statutair gevestigd in Amersfoort.