Lippmann is Meeùs geworden

Vanaf 7 november is er een naamswijziging doorgevoerd: Lippmann gaat verder onder de naam Meeùs. Beiden bedrijven maakten al onderdeel uit van de Unirobe Meeùs Groep.

Met deze samenvoeging willen wij nog meer de betrouwbare, snelle, deskundige en meelevende financiële partner zijn die in uw belang handelt. Op deze wijze kunnen wij nog intensiever ontwikkelingen in verschillende markten volgen en gebruik maken van de kennis en ervaring uit beide bedrijven.

Lippmann

Wie is Meeùs
Meeus is in Nederland een gerespecteerde adviesorganisatie op het gebied van verzekeringen, risicomanagement, pensioenen en hypotheken. Met 40 kantoren is het bedrijf regionaal en lokaal betrokken en staat naast haar relaties als adviseur en financiële partner.

Lees verder over Meeùs.

Wat verandert er voor u?
Voor u verandert er weinig. Vanuit Meeùs staan wij met dezelfde contactpersonen voor u klaar. Uiteraard met dezelfde kwaliteit zoals u die van ons gewend bent.

Vanaf november ontvangt u echter alle correspondentie (bijvoorbeeld brieven, polissen, facturen, e-mails) vanuit Meeùs. Daarnaast wijzigt het bankrekeningnummer. Wij raden u aan dit alvast in uw administratie te wijzigen. Het nieuwe bankrekeningnummer is ABN Amro 53.00.15.420.

Specialisatie
Onder de vlag van Meeùs wordt de kennis en ervaring op het gebied van onder meer particulieren, onderwijs, welzijn, zorg, drogisterijen en koel- en vrieshuizen verder uitgebreid. Klik op één van deze sectoren voor meer informatie.

Contactgegevens
Als u meer informatie wilt over de naamswijziging of onze dienstverlening kunt u ons bereiken via:
T +31(0)70 30 28 500
F +31(0)70 35 82 880
E info.denhaag@meeus.com

De adresgegevens zijn:
Meeùs Assurantiën BV
Laan van Nieuw Oost-Indië 123
2593 BM Den Haag

Postbus 93512
2509 AM  Den Haag

Meeùs Assurantiën BV is een dochteronderneming van Meeùs Groep BV, onderdeel van AEGON. Meeùs Groep BV is geregistreerd bij de AFM onder nummer 12008358. Meeùs Assurantiën BV is statutair gevestigd in Amersfoort.