Noorderkwartier is Meeùs geworden

Noorderkwartier is Meeùs geworden

Vanaf 7 november is er een naamswijziging doorgevoerd: Noorderkwartier gaat verder onder de naam Meeùs. Beiden bedrijven maakten al onderdeel uit van de Unirobe Meeùs Groep.

Twee jaar geleden hebben wij ervoor gekozen de samenwerking met Meeùs te intensiveren door gezamenlijk vanuit één gebouw te opereren. Om in de toekomst nog beter in te kunnen spelen op de snelle ontwikkelingen in uw sector bundelen wij nu de krachten van 2 merken in één naam: Meeùs Assurantiën.

Noorderkwartier

Wie is Meeùs?
Meeùs is al ruim 80 jaar assurantietussenpersoon en uitgegroeid tot één van de grootste bemiddelaars op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken in Nederland. De regionale en lokale betrokkenheid wordt behouden door de aanwezigheid van kantoren in ruim 40 dorpen en steden.

Lees verder over Meeùs

Wat verandert er voor u?
U blijft zaken doen met dezelfde contactpersonen. Ook telefoonnummers, bankrekeningnummers etc. blijven gelijk. Vanaf november a.s. ontvangt u echter informatie (brieven, polissen, facturen, e-mails etc.) vanuit Meeùs.

Wij streven naar een voortgaande plezierige samenwerking met u. U zult merken dat onze inspanningen er op gericht zijn de dienstverlening aan u te optimaliseren.

Contactgegevens:
Meeùs Assurantiën BV
Muiderwaard 430
1824 XT  Alkmaar

E info.alkmaar@meeus.com
T +31(0)72 56 15 454
F +31(0)72 56 71 440

Meeùs Assurantiën BV is een dochteronderneming van Meeùs Groep BV, onderdeel van AEGON. Meeùs Groep BV is geregistreerd bij de AFM onder nummer 12008358. Meeùs Assurantiën BV is statutair gevestigd in Amersfoort.