Post & Wuite is Meeùs geworden

Vanaf 16 januari is er een naamswijziging doorgevoerd: Post & Wuite gaat verder onder de naam Meeùs. Beiden bedrijven maakten al onderdeel uit van de Unirobe Meeùs Groep.

Met deze samenvoeging willen wij nog meer de betrouwbare, snelle, deskundige en meelevende financiële partner zijn die in uw belang handelt. Op deze wijze kunnen wij nog intensiever ontwikkelingen in verschillende markten volgen en gebruik maken van de kennis en ervaring uit beide bedrijven.

Post & Wuite naar Meeùs

Wie is Meeùs
Meeus is in Nederland een gerespecteerde adviesorganisatie op het gebied van verzekeringen, risicomanagement, pensioenen en hypotheken. Met 40 kantoren is het bedrijf regionaal en lokaal betrokken en staat naast haar relaties als adviseur en financiële partner.
Lees verder over Meeùs.

Wat verandert er voor u?
Voor u verandert er weinig. Vanuit Meeùs staan wij met dezelfde contactpersonen voor u klaar. Uiteraard met dezelfde kwaliteit zoals u die van ons gewend bent.

Vanaf medio januari ontvangt u echter alle correspondentie (bijvoorbeeld brieven, polissen, facturen, e-mails) vanuit Meeùs. 

Specialisatie
Onder de vlag van Meeùs wordt de kennis en ervaring op het gebied van onder meer automotive, transport, landbouw-/loonbedrijven, HISWA verder uitgebreid. Klik op één van deze sectoren voor meer informatie

Contactgegevens
Als u meer informatie wilt over de naamswijziging of onze dienstverlening kunt u ons bereiken via:
T +31(0)522 25 47 47
F +31(0)522 26 18 95
E info.meppel@meeus.com

De adresgegevens zijn:
Meeùs Meppel
Grote Oever 34b
7941 BJ MEPPEL

Meeùs Elburg
J.P. Broekhovenstraat 17
8081 HB Elburg

Postadres:
Postbus 3234
4800 DE BREDA

Meeùs Assurantiën BV is een dochteronderneming van Meeùs Groep BV, onderdeel van Aegon. Meeùs Groep BV is geregistreerd bij de AFM onder nummer 12008358. Meeùs Assurantiën BV is statutair gevestigd in Amersfoort.