VHDH is Meeùs geworden

Vanaf 7 november is er een naamswijziging doorgevoerd: Van Houwelingen Den Hollander gaat verder onder de naam Meeùs. Beiden bedrijven maakten al onderdeel uit van de Unirobe Meeùs Groep.

Met deze samenvoeging willen wij nog meer de betrouwbare, snelle, deskundige en meelevende financiële partner zijn die in uw belang handelt. Op deze wijze kunnen wij nog intensiever ontwikkelingen in verschillende markten volgen en gebruik maken van de kennis en ervaring uit beide bedrijven.

Van Houwelingen den Hollander

Wie is Meeùs?
Meeus is in Nederland een gerespecteerde adviesorganisatie op het gebied van verzekeringen, risicomanagement, pensioenen en hypotheken. Met 40 kantoren is het bedrijf regionaal en lokaal betrokken en staat naast haar relaties als adviseur en financiële partner.

Lees verder over Meeùs

Wat verandert er voor u?
U blijft zaken doen met dezelfde contactpersonen. Ook telefoonnummers, postadres en bezoekadres blijven gelijk. Vanaf november a.s. ontvangt u echter informatie (brieven, polissen, facturen, e-mails etc.) vanuit Meeùs. Tevens verandert het banknummer naar: 53.00.15.420.

Wij streven naar een voortgaande plezierige samenwerking met u. U zult merken dat onze inspanningen er op gericht zijn de dienstverlening aan u te optimaliseren.

Contactgegevens
Als u meer informatie wilt over de naamswijziging of onze dienstverlening kunt u ons bereiken via:
T +31(0)10 40 40 280
F +31(0)10 40 49 342
E info.rotterdam@meeus.com

De adresgegevens zijn:
Meeùs Assurantiën BV
Oostmaaslaan 57
3063 AN Rotterdam

Postbus 2922
3000 CX Rotterdam

Meeùs Assurantiën BV is een dochteronderneming van Meeùs Groep BV, onderdeel van AEGON. Meeùs Groep BV is geregistreerd bij de AFM onder nummer 12008358. Meeùs Assurantiën BV is statutair gevestigd in Amersfoort.