Vervelend voorval?

Vervelend voorval op reis

Wat dan?

Medische hulp in het buitenland
Heeft u vragen over bijvoorbeeld een zonnesteek, voedselvergiftiging of vocht-tekort? De Meeùs reisdokter staat 24 uur per dag voor u klaar. Bel voor spoed naar +31 20 592 97 91.

Assistentie bij eerste hulp bij ongelukken? Download de EHBO-app.

Diefstal
Als u te maken krijgt met diefstal op vakantie is het belangrijk om altijd aangifte te doen op de bestemming. Ook verzekeraars vragen namelijk om een bewijs van de aangifte. Zorg er daarnaast voor dat u alle telefoonnummers mee heeft om bankpassen en telefoons direct te blokkeren. Bel +31 30 283 53 72 om uw pinpas direct te blokkeren. Gaat u met de auto op vakantie? Dan vindt u hier aanvullende informatie voor pech onderweg.

Tip: Sla het Aon noodnummer +31 20 592 97 91 op in uw telefoon.

Aanrijding
Als u te maken krijgt met een aanrijding in het buitenland is het belangrijk om altijd het schadeformulier in te vullen en dat door u en de tegenpartij te laten ondertekenen. Daarna maakt u foto’s en noteert u de gegevens van eventuele getuigen. Kunt u niet meer verder rijden en bent u verzekerd via Aon? Bel dan + 31 20 59297 91. Wij helpen u graag verder, zodat u weer snel geniet van uw welverdiende vakantie!

Ruitschade …
… in het buitenland? Balen! Gelukkig helpt Carglass of Autotaalglas u altijd. Voor Carglass belt naar het Nederlandse telefoonnummer +31 88 040 64 06. Voor Autotaalglas meldt u uw schade online. Zij nemen vervolgens contact op met hun buitenlandse collega’s, zodat uw ruitschade wordt gemaakt. En u? U betaalt alleen het eventuele eigen risico ter plekke en wij regelen onderling de rest!