Klaar voor de start?

Deel dit bericht

Delen is niet mogelijk. Wijzig cookie instellingen
Klaar voor de start? Check de checklists

Inpakken en wegwezen

Heerlijk, de zomervakantie komt er weer aan! De voorpret is leuk maar voordat u onbezorgd kunt vertrekken, moet er vaak nog veel gebeuren. Niet alleen moet u nog inpakken maar ook uw huis wilt u goed beheerd achterlaten en de auto moet gecheckt zijn voor een grotere reis. En waar moet u aan denken als u ver gaat vliegen of met de boot op vakantie gaat?

Meeùs helpt u graag onbezorgd op vakantie te gaan en daarom hebben we alle tips en ‘checks’ bij elkaar gezet om uw pré-vakantiestress te minimaliseren. Zo vertrekt u zonder zorgen en kunt u volop genieten van uw vakantie!

Alles in huis gecheckt?
U wilt uw huis natuurlijk zo goed mogelijk achterlaten. Met onze handige checklist zorgt u ervoor dat u onderweg niet ineens denkt ‘hebben we de deur eigenlijk wel op slot gedaan?’ Bekijk de handige checklist

Inpakken & wegwezen
Het hangt er natuurlijk vanaf hoe u gaat reizen maar wat moet er in ieder geval mee op vakantie? Meeùs heeft voor verschillende soorten vakanties een handige inpakchecklist opgesteld. Checkt u met ons mee?

Auto klaar voor de start?
Is uw auto startklaar voor een veilige reis? Zijn de banden goed op spanning en weet u in welke landen u een veiligheidsvest moet dragen bij pech onderweg? Bekijk onze checklist en u weet zeker dat u veilig op weg gaat.

Gezond op reis
Wat moet er eigenlijk in een goede EHBO-kit zitten? En welke medicijnen kunt u het beste altijd meenemen op reis? Heeft u vaccinaties nodig? Op deze en andere vragen geeft het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering u alle antwoorden.