Klaar voor de start?

Klaar voor de start? Check de checklists

Inpakken en wegwezen

Heerlijk, de zomervakantie komt er weer aan! De voorpret is leuk maar voordat u onbezorgd kunt vertrekken, moet er vaak nog veel gebeuren. Niet alleen moet u nog inpakken maar ook uw huis wilt u goed beheerd achterlaten en de auto moet gecheckt zijn voor een grotere reis. En waar moet u aan denken als u ver gaat vliegen of met de boot op vakantie gaat?

Aon helpt u graag onbezorgd op vakantie te gaan en daarom hebben we alle tips en 'checks' bij elkaar gezet om uw pré-vakantiestress te minimaliseren. Zo vertrekt u zonder zorgen en kunt u volop genieten van uw vakantie!

Alles in huis gecheckt?
U wilt uw huis natuurlijk zo goed mogelijk achterlaten. Met onze handige checklist zorgt u ervoor dat u onderweg niet ineens denkt 'hebben we de deur eigenlijk wel op slot gedaan?' Bekijk de handige checklist.

Inpakken & wegwezen
Het hangt er natuurlijk vanaf hoe u gaat reizen maar wat moet er in ieder geval mee op vakantie? Aon heeft voor verschillende soorten vakanties een handige inpakchecklist opgesteld. Checkt u met ons mee?

Auto klaar voor de start?
Is uw auto startklaar voor een veilige reis? Zijn de banden goed op spanning en weet u in welke landen u een veiligheidsvest moet dragen bij pech onderweg? Bekijk onze checklist en u weet zeker dat u veilig op weg gaat.

Gezond op reis
Wat moet er eigenlijk in een goede EHBO-kit zitten? En welke medicijnen kunt u het beste altijd meenemen op reis? Heeft u vaccinaties nodig? Op deze en andere vragen geeft het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering u alle antwoorden.