Let op! Verzeker uw kinderen mee op de annuleringsverzekering

Vergeet uw annuleringsverzekering niet

Stel, uw zoon van een jaar wordt ziek en kan niet mee op vakantie. Gaat u dan alleen of blijft u thuis? Natuurlijk blijft u thuis, maar wat als dat thuisblijven een paar duizend euro kost?

De heer Kroon vertelt!
‘Een jaar geleden kregen wij onze zoon Jeroen’, vertelt meneer Kroon trots. ‘Natuurlijk stuurden we iedereen een geboortekaartje en informeerden we de gemeente. Aan het wijzigen van mijn verzekering dacht ik niet op dat moment. Twee weken voor onze vakantie werd Jeroen ziek; oorontsteking. Helaas betekende dit dat we onze vlucht moesten annuleren, omdat hij niet mocht vliegen van de dokter. Onverhoopt belde ik mijn verzekeraar! Jeroen bleek helemaal niet bij hun bekend te zijn en dus konden wij de reis niet annuleren. Wij hadden dit namelijk direct na zijn geboorte door moeten geven. Gelukkig viel de oorontsteking achteraf mee en konden we toch op vakantie. Maar, laat dit een goede tip zijn voor anderen!’

Geef altijd de geboorte van uw kind door …
… aan uw tussenpersoon of verzekeraar. Dit kan meestal per telefoon, e-mail, post of soms zelfs per Facebook of Twitter. Dan voorkomt u problemen bij een annulering of schade!