Veelgestelde vragen

Algemeen

Wat is een collectiviteitscode?

Een collectiviteitscode is een code van 5 cijfers en/of letters. Hiermee kunt u op Mijn Omgeving een verzekering met collectiviteitskorting aanvragen. Deze collectiviteitscode kunt u opvragen bij uw werkgever of bij de organisatie waar u lid van bent.

Als u al verzekeringen met een collectiviteitskorting heeft, kunt u de code zien als u het polisblad van de desbetreffende verzekering bekijkt. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met de klantenservice of klantenservice.meeus@aon.nl. Onze medewerkers zullen u na verificatie de collectiviteitscode geven of de verzekering direct voor u in orde maken.

Hoe kan ik in mijn collectiviteit inloggen?

Wanneer u voor het maken van een berekening het vakje "Ik heb een aanbod voor een collectieve verzekering" aanvinkt en uw collectiviteitscode of bedrijfsnaam + plaats invult, wordt u automatisch ingelogd. Wanneer u nu een verzekering gaat berekenen, wordt uw korting automatisch meegenomen.

Hoeveel collectiviteitskorting krijg ik?

Om uw kortingsoverzicht te bekijken, moet u eerst in uw collectiviteit inloggen. Hier leest u hoe u kunt inloggen.

Hoe kan ik gebruikmaken van een collectiviteit?

Om gebruik te maken van uw collectiviteitscode, vinkt u voordat u een berekening maakt, het vakje "Ik heb een aanbod voor een collectieve verzekering" aan.

Collectiviteitscode

Er worden een aantal invulvelden geopend. Vul uw collectiviteitskorting in, of vul de bedrijfsnaam + plaats in. Klik nu op de knop "Kiezen".

Wanneer u nu een verzekering gaat berekenen, wordt uw korting automatisch meegenomen.

Hoe kom ik aan een collectiviteitscode / wat is mijn code?

Deze collectiviteitscode kunt u opvragen bij uw werkgever of bij de organisatie waar u lid van bent.

Mijn collectiviteitscode wordt niet goedgekeurd, hoe kan dat?

Als uw collectiviteitscode niet wordt goedgekeurd, kan dit komen door het niet goed invoeren van de code, bedrijfsnaam of plaats. Controleer deze goed, en probeer het dan nogmaals.

Mocht uw collectiviteitscode het dan nog steeds niet doen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Hoe kan ik mijn collectiviteitscode uitzetten?

Als u de collectiviteitscode uit wil zetten, moet u uitloggen.

Aan de rechterkant van de pagina staat de knop "Afmelden". Door hierop te klikken, logt u uit.

Collectiviteitscode 

Let op: Na het uitloggen wordt uw korting niet meer meegenomen tijdens het berekenen van verzekeringen! Pas wanneer u ingelogd bent, krijgt u weer korting.