Veelgestelde vragen

Top Cookies

Hoe kan ik cookies verwijderen in Chrome?

1. Klik op het steeksleuteltje rechtsbovenin.
  2. Klik op Opties > tab Geavanceerde opties.
  3. Klik onder Privacy op Browsegegevens wissen.
  4. Zorg in ieder geval dat Cookies en andere sitegegevens verwijderen aangevinkt staat. U kunt ook aangeven hoe oud de cookies moeten zijn. Kies hier Alles.

Hoe kan ik cookies verwijderen in Firefox?

1. Ga naar Extra > Opties > tab Privacy.
  2. Klik op Uw recente geschiedenis wissen.
  3. Onder Details kunt u aangeven wat u precies wilt wissen.
  4. Vink in ieder geval Cookies aan. U kunt ook aangeven hoe oud de cookies moeten zijn. Kies hier Alles.

Hoe kan ik cookies verwijderen in Internet Explorer?

1. Ga naar het menu Extra > Internetopties > tab Algemeen.
  2. Klik onder Browsegeschiedenis op Verwijderen.
  3. U wilt misschien niet alles verwijderen. Zorg dat in ieder geval Cookies aangevinkt staat en klik op Verwijderen.