Veelgestelde vragen

Algemeen

Ik kan niet inloggen

Bent u uw wachtwoord of gebruikersnaam kwijt? Kijk dan op Hulp bij inloggen.

Let op: als u maandelijks post van ons ontvangt, heeft u in het verleden aangegeven correspondentie per post te willen ontvangen. Wij kunnen uw nieuwe wachtwoord of gebruikersnaam dan niet per e-mail versturen. Bel of mail ons als u uw inloggegevens toch liever per mail ontvangt. Wij helpen u graag verder.

Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten

Bent u uw gebruikersnaam voor Mijn Omgeving kwijt? Vraag dan eenvoudig online uw gebruikersnaam op. Uw gebruikersnaam is gekoppeld aan het e-mailadres dat bij ons geregistreerd is. Als uw e-mailadres bij ons bekend is, ontvangt u uw gebruikersnaam in uw mailbox.

Lukt het toch niet om in te loggen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Bent u uw wachtwoord voor Mijn Omgeving kwijt? Vraag dan eenvoudig online een nieuw wachtwoord aan. Na het invullen van uw gebruikersnaam en e-mailadres ontvangt u binnen enkele minuten een e-mail met een tijdelijk wachtwoord. Controleer goed of uw gebruikersnaam juist is, anders kunnen wij het wachtwoord niet versturen. Als uw e-mailadres bij ons nog niet bekend is als correspondentiemiddel, dan ontvangt u uw tijdelijke wachtwoord binnen vijf werkdagen per post. Met dit tijdelijke wachtwoord kunt u een nieuw wachtwoord instellen.

Lukt het toch niet om in te loggen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Kan ik mijn gebruikersnaam wijzigen?

Nee, u kunt uw gebruikersnaam helaas niet wijzigen.

Kan ik mijn persoons-/adresgegevens en e-mailadres wijzigen?

Ja, deze persoonlijke gegevens kunt u wijzigen in Mijn Omgeving. Log in en ga naar Mijn gegevens. Klik vervolgens op Acties en Wijzig.

Hoe log ik in op Mijn Omgeving?

Wilt u inloggen in Mijn Omgeving? Klik dan op 'Mijn Omgeving' rechtsboven op deze pagina. Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord om uw digitale polismap te bekijken en beheren.

Lukt het toch niet om in te loggen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.