Aanhangerverzekering

Meeùs aanhangerverzekering

Zonder zorgen met uw aanhangwagen op pad

De aanhangwagenverzekering van Meeùs dekt schade aan uw aangekoppelde aanhanger, boot- of paardentrailer. De beschadigingen die u met de aanhangwagen toe kunt brengen aan een ander is reeds verzekerd via WA dekking van het trekkende voertuig (uw auto) dus een WA-verzekering voor uw aanhangwagen is niet nodig. Sluit nu uw aanhangerverzekering af bij Meeùs en ga met uw aanhanger op pad zonder zorgen.


Aanhanger verzekeren?

Meeùs heeft voor u een goede oplossing waarmee u ook schade aan uw aanhanger kunt verzekeren, bijvoorbeeld als gevolg van een aanrijding, storm, brand of diefstal. Wij bieden u de mogelijkheid om uw aanhangwagen te verzekeren met complete dekking én tegen een aantrekkelijke premie.

Uw voertuig en aanhanger moeten aan een aantal eisen voldoen om in aanmerking te komen voor de goedkope aanhangwagenverzekering van Meeùs.

  • De oorspronkelijke nieuwwaarde bedraagt maximaal €50.000,-
  • De aanhanger is enkel geschikt voor vervoer van goederen en/of dieren

Uw aanhangwagen verzekeren bij Meeùs

U gaat met een gerust gevoel de weg op met de aanhangerverzekering die u zelf online heeft berekend en afgesloten. We hebben de voordelen van een aanhangwagenverzekering bij Meeùs voor u op een rij gezet:

  • Verzekering voor boottrailer, paardentrailer, oplegger & aanhangers
  • Inclusief verzekering voor schade door toedoen van anderen
  • Scherpe premie dus goedkope aanhangerverzekering
  • Snelle & persoonlijke service

Met onze speciale module berekent u de premie voor de aanhangwagenverzekering. De hoogte van de premie is onder andere afhankelijk van de aanschafwaarde van uw aanhanger. Bevalt onze scherpe premie u? Dan kunt u na het berekenen direct en online de verzekering voor uw aanhanger afsluiten. Zo makkelijk kunt u uw aanhanger verzekeren!

Is een aanhanger ook op een parkeerplaats verzekerd?

Is het verplicht een aanhangwagen te verzekeren?

Krijg ik een groene kaart voor mijn aanhanger?

Mijn aanhanger heeft geen kenteken kan ik deze dan wel bij jullie verzekeren?

Welke aanhangers kan ik verzekeren?

Meer veelgestelde vragen
De beveiligingsklasse van uw auto
geplaatst op : 30 juni 2017
Beveiliging auto

Bij het afsluiten van uw autoverzekering wordt altijd gevraagd naar de SCM-beveiligingsklasse van uw auto. Waarom vragen we hiernaar, wanneer is deze alarmklasse van belang en hoe komt u erachter welke alarmklasse uw auto heeft?

Lees het hele bericht
Inzittende kan schade voortaan direct afhandelen
geplaatst op : 31 maart 2017
Inzittende kan schade voortaan direct afhandelen

Stel: u zit bij een vriend in de auto en raakt betrokken bij een ongeval. Natuurlijk is dat niet iets waar u graag aan denkt. Wél fijn is dat eventuele (letsel)schade door een nieuwe wet nu eenvoudiger kan worden afgehandeld.

Lees het hele bericht
Schade door noodweer
geplaatst op : 27 juni 2016

In het gebied waar de hagelschade van 23 juni 2016 plaatsvond, wonen en werken veel verzekerden van Meeùs. Wij doen er alles aan om de schades zo snel mogelijk in behandeling te nemen. Zo hebben we extra capaciteit en een verkorte schademeldingsprocedure geregeld. Helaas verwachten wij vanwege de grote hoeveelheid meldingen alsnog dat onze responstijden wat langer zijn dan gebruikelijk.

Heeft u ook te maken met schade door noodweer? Graag informeren wij u over het melden en de afhandeling van uw schade.

Lees het hele bericht
Premie autoverzekering stijgt in rap tempo. Hoe zit dat bij Meeùs?
geplaatst op : 16 juni 2016
Premie autoverzekering stijgt in rap tempo. Hoe zit dat bij Meeùs?

Zoals u wellicht in de media heeft gelezen, zijn autoverzekeringen in een halfjaar tijd fors duurder geworden. Uit recente nieuwsberichten blijkt dat een autoverzekering medio 2016 gemiddeld 13% duurder is dan eind vorig jaar. Dankzij onze jarenlange samenwerking met verzekeraars met een consistent beleid, zijn wij gelukkig in staat om de premieverhoging voor onze klanten een stuk lager te doen uitvallen dan de gemiddelde premieverhoging in de markt.

Lees het hele bericht