Aanhangerverzekering

Meeùs aanhangerverzekering

Zonder zorgen met uw aanhangwagen op pad

De aanhangwagenverzekering van Aon dekt schade aan uw aangekoppelde aanhanger, boot- of paardentrailer. De beschadigingen die u met de aanhangwagen toe kunt brengen aan een ander is reeds verzekerd via WA dekking van het trekkende voertuig (uw auto) dus een WA-verzekering voor uw aanhangwagen is niet nodig. Sluit nu uw aanhangerverzekering af bij Aon en ga met uw aanhanger op pad zonder zorgen.


Aanhanger verzekeren?

Aon heeft voor u een goede oplossing waarmee u ook schade aan uw aanhanger kunt verzekeren, bijvoorbeeld als gevolg van een aanrijding, storm, brand of diefstal. Wij bieden u de mogelijkheid om uw aanhangwagen te verzekeren met complete dekking én tegen een aantrekkelijke premie.

Uw voertuig en aanhanger moeten aan een aantal eisen voldoen om in aanmerking te komen voor de goedkope aanhangwagenverzekering van Aon.

  • De oorspronkelijke nieuwwaarde bedraagt maximaal € 50.000
  • De aanhanger is enkel geschikt voor vervoer van goederen en/of dieren

Uw aanhangwagen verzekeren bij Aon

U gaat met een gerust gevoel de weg op met de aanhangerverzekering die u zelf online heeft berekend en afgesloten. We hebben de voordelen van een aanhangwagenverzekering bij Aon voor u op een rij gezet:

  • Verzekering voor boottrailer, paardentrailer, oplegger & aanhangers
  • Inclusief verzekering voor schade door toedoen van anderen
  • Scherpe premie dus goedkope aanhangerverzekering
  • Snelle & persoonlijke service

Met onze speciale module berekent u de premie voor de aanhangwagenverzekering. De hoogte van de premie is onder andere afhankelijk van de aanschafwaarde van uw aanhanger. Bevalt onze scherpe premie u? Dan kunt u na het berekenen direct en online de verzekering voor uw aanhanger afsluiten. Zo makkelijk kunt u uw aanhanger verzekeren!

Is een aanhanger ook op een parkeerplaats verzekerd?

Is het verplicht een aanhangwagen te verzekeren?

Heb ik een groene kaart voor mijn aanhanger nodig?

Mijn aanhanger heeft geen kenteken kan ik deze dan wel bij jullie verzekeren?

Welke aanhangers kan ik verzekeren?

Meer veelgestelde vragen