Annuleringsverzekering

Globetrotter reisverzekering

Annuleringsverzekering

De annuleringsverzekering (kortlopend) voorkomt financiële zorgen wanneer u onverwachts uw reis moet annuleren of onderbreken. Wel zo'n prettig idee.


Nu berekenen

Bereken je annuleringsverzekering en sluit direct af!


Tip annuleringsverzekering:

Gaat u vaker op vakantie? Bijvoorbeeld twee keer per jaar of meer? Wellicht bent u dan goedkoper uit met een doorlopende reisverzekering. Zo kunt u de annuleringsdekking vergelijken en kijken welke het beste bij u past.

Bekijk de voorwaarden

Wanneer moet ik mijn annuleringsverzekering afsluiten?

Kan ik op de losse annuleringverzekering ook een reisverzekering afsluiten?

Wat is de rol van de reisverzekering tijdens een calamiteit?

Bestaat er ook een kortlopende reisverzekering?

Meer veelgestelde vragen
Kan ik mijn reis annuleren door de aanslag in Istanbul?
geplaatst op : 29 juni 2016

Koffers

Dinsdag 28 juni vond op de luchthaven van Istanbul een terroristische aanslag plaats. Heeft u een reis- of annuleringsverzekering van Meeùs, en heeft de aanslag invloed op uw vakantie? Aan de hand van zeven veel gestelde vragen informeren wij u graag over de situaties die wij vergoeden. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met ons of uw reisorganisatie.

Lees het hele bericht
Klantadviseur Melissa zaterdag te zien bij 'Wist Je Dat' op RTL4
geplaatst op : 13 mei 2016

Klantadviseur Melissa zaterdag te zien bij 'Wist Je Dat?' op RTL4

Aanstaande zaterdag 14 mei om 9:30 uur is onze collega Melissa (klantadviseur) te zien bij het televisieprogramma 'Wist Je Dat?' op RTL4. Haar missie is dat iedereen zorgeloos op vakantie kan. In het programma geeft ze tips, inspiratie en informatie over hoe je zorgeloos kan genieten.

Lees het hele bericht
Waar moet ik op letten bij het afsluiten van een annuleringsverzekering?
geplaatst op : 9 maart 2016
Mobiel

Een annuleringsverzekering voorkomt financiële zorgen wanneer u onverwachts een geboekte reis moet annuleren of onderbreken door omstandigheden zoals ziekte, overlijden of ontslag. Bij het afsluiten heeft u de keuze uit verschillende dekkingen en kunt u daarnaast kiezen voor een kortlopende of doorlopende annuleringsverzekering. Wij zetten de mogelijkheden voor u op een rij, zodat u gemakkelijk een keuze kunt maken.

Lees het hele bericht
8 situaties waarin een annuleringsverzekering van pas komt
geplaatst op : 9 maart 2016
8 situaties waarin een annuleringsverzekering van pas komt

Veel mensen denken dat een annuleringsverzekering alleen geldt voor overlijden of ernstige ziekte van uzelf, familieleden of huisgenoten. Dit zijn zeker situaties waarin u graag een beroep doet op uw annuleringsverzekering. Maar er zijn nog veel meer onverwachte gebeurtenissen waardoor u niet op vakantie kunt en een annuleringsverzekering goed van pas komt!

Lees het hele bericht