Autoverzekering berekenen en online afsluiten


Sluit nu af:

 • Tot 80% no-claimkorting
 • Snelle schadeafhandeling
 • Startkorting 55%

Autoverzekering inclusief:

Goedkope autoverzekering berekenen, vergelijken en online afsluiten

Goedkope autoverzekering voor nieuwe en gebruikte auto's

Uw autoverzekering online vergelijken en berekenen. Sluit gemakkelijk en snel online uw autoverzekering af. Met onze goedkope autoverzekering kunt u er zeker van zijn dat uw auto goed en goedkoop verzekerd is. Zo gaat u met een prettig gevoel op weg. Onze autoverzekering combineert een scherpe premie met een uitgebreide dekking en uitstekende service.
Bereken uw autoverzekering online. Sluit snel en gemakkelijk uw autoverzekering af. Goed en goedkoop verzekerd met uw autoverzekering. U gaat met een prettig gevoel op weg. Uw goedkope autoverzekering heeft een scherpe premie en een uitgebreide dekking.

Uw autoverzekering bij Meeùs, de voordelen op een rij:

 • Tot 80% bonus/maluskorting
 • Geen of laag eigen risico als u kiest voor een bij ons aangesloten autoschadeherstelbedrijf *
 • Goedkope autoverzekering inclusief pechhulp (voor auto en aanhanger)
 • Vervangend vervoer bij schade en pech
 • Meeùs Schade Service standaard in uw autoverzekering
 • Meeùs Repair and Fly service: U bent op vakantie en wij repareren uw auto

Bij onze online autoverzekeringen is Schade Service en Pechhulp inbegrepen. Met één alarmnummer dat dag en nacht en zeven dagen per week bereikbaar is, bent u zowel bij schade als bij pech verzekerd van goede hulp. Voordeel is dat pechhulp ook geldt voor de aangekoppelde aanhangwagen of caravan. Pechhulp is in Nederland en geheel Europa geldig. Onze autoverzekering is “rijden zonder zorgen”.

* Voor jonge en/of onervaren rijders geldt er wel een eigen risico.

Online autoverzekering afsluiten

Er zijn in Nederland verschillende manieren om uw auto te verzekeren. Bij ons zijn er drie soorten verzekeringen voor auto's mogelijk:

 • De WA-verzekering (wettelijke aansprakelijkheid). Deze 'basis' autoverzekering is verplicht in Nederland. Met een WA-autoverzekering is schade die u met uw voertuig toebrengt aan anderen verzekerd. Beschadigingen aan uw eigen bezittingen worden niet gedekt door een WA-verzekering voor auto’s.
 • De WA Beperkt Cascoverzekering. Hiermee is uw auto WA verzekerd én bent u verzekerd tegen ruitschade, diefstal(schade), brand en aan schade door weersomstandigheden zoals hagelschade.
 • WA volledig Casco autoverzekering. Als u kiest voor een volledig Cascoverzekering krijgt u de meest uitgebreide dekking. Hiermee wordt vrijwel alle schade aan uw auto vergoed of die nu is veroorzaakt door uzelf of door externe factoren. Deze autoverzekering staat ook wel bekend als een all-risk autoverzekering.

Eventueel kunt u uw goedkope autoverzekering uitbreiden met een aanvullende SVI (Schade Verzekering Inzittenden), rechtsbijstand, extra accessoiredekking of 3 jaar nieuwwaardeverzekering voor een nog completere dekking. U kunt deze verzekering tot een leeftijd van 75 jaar afsluiten.


Bekijk de voorwaarden

Wat is een groene kaart en kan ik deze aanvragen?

Tot welke leeftijd kan ik de Meeùs autoverzekering afsluiten?

Is pechhulp ook standaard meeverzekerd bij oudere auto's?

Welke beveiligingsklasse heeft mijn auto?

Waarom heb ik de beveiligingsklasse van auto nodig bij mijn aanvraag?

Meer veelgestelde vragen
De beveiligingsklasse van uw auto
geplaatst op : 30 juni 2017
Beveiliging auto

Bij het afsluiten van uw autoverzekering wordt altijd gevraagd naar de SCM-beveiligingsklasse van uw auto. Waarom vragen we hiernaar, wanneer is deze alarmklasse van belang en hoe komt u erachter welke alarmklasse uw auto heeft?

Lees het hele bericht
Inzittende kan schade voortaan direct afhandelen
geplaatst op : 31 maart 2017
Inzittende kan schade voortaan direct afhandelen

Stel: u zit bij een vriend in de auto en raakt betrokken bij een ongeval. Natuurlijk is dat niet iets waar u graag aan denkt. Wél fijn is dat eventuele (letsel)schade door een nieuwe wet nu eenvoudiger kan worden afgehandeld.

Lees het hele bericht
Schade door noodweer
geplaatst op : 27 juni 2016

In het gebied waar de hagelschade van 23 juni 2016 plaatsvond, wonen en werken veel verzekerden van Meeùs. Wij doen er alles aan om de schades zo snel mogelijk in behandeling te nemen. Zo hebben we extra capaciteit en een verkorte schademeldingsprocedure geregeld. Helaas verwachten wij vanwege de grote hoeveelheid meldingen alsnog dat onze responstijden wat langer zijn dan gebruikelijk.

Heeft u ook te maken met schade door noodweer? Graag informeren wij u over het melden en de afhandeling van uw schade.

Lees het hele bericht
Premie autoverzekering stijgt in rap tempo. Hoe zit dat bij Meeùs?
geplaatst op : 16 juni 2016
Premie autoverzekering stijgt in rap tempo. Hoe zit dat bij Meeùs?

Zoals u wellicht in de media heeft gelezen, zijn autoverzekeringen in een halfjaar tijd fors duurder geworden. Uit recente nieuwsberichten blijkt dat een autoverzekering medio 2016 gemiddeld 13% duurder is dan eind vorig jaar. Dankzij onze jarenlange samenwerking met verzekeraars met een consistent beleid, zijn wij gelukkig in staat om de premieverhoging voor onze klanten een stuk lager te doen uitvallen dan de gemiddelde premieverhoging in de markt.

Lees het hele bericht