Autoverzekering berekenen en online afsluiten

Goedkope autoverzekering berekenen, vergelijken en online afsluiten

Uw autoverzekering: voor nieuwe en gebruikte auto's

Ook met uw collectieve verzekering sluit u snel en gemakkelijk online uw autoverzekering af. Kies zelf welke autoverzekering bij u past of laat u adviseren. Zo bent u er zeker van dat uw auto goed verzekerd is. De juiste dekking en een uitstekend beoordeelde service zorgen ervoor dat u altijd met een prettig gevoel de weg op gaat. Aan de slag? Bereken op deze pagina alvast uw nieuwe premie.

Goed om te weten
Het aanmelden en afmelden van een auto bij het RDW brengt kosten met zich mee. Daarom ziet u een bedrag van € 11,13 terug in uw poliskosten bij het wijzigen van uw autoverzekering.

Bereken uw autoverzekering online. Sluit snel en gemakkelijk uw autoverzekering af. Goed en goedkoop verzekerd met uw autoverzekering. U gaat met een prettig gevoel op weg. Uw goedkope autoverzekering heeft een scherpe premie en een uitgebreide dekking.

Uw autoverzekering bij Aon, de voordelen op een rij:

  • Tot 80% bonus/maluskorting
  • Geen of laag eigen risico als u kiest voor een bij ons aangesloten autoschadeherstelbedrijf *
  • Goedkope autoverzekering inclusief pechhulp (voor auto en aanhanger)
  • Vervangend vervoer bij schade en pech
  • Aon Schade Service standaard in uw autoverzekering
  • Repair & Fly service: U bent op vakantie en wij repareren uw auto

Bij onze online autoverzekeringen is Schade Service en Pechhulp inbegrepen. Met één alarmnummer dat dag en nacht en zeven dagen per week bereikbaar is, bent u zowel bij schade als bij pech verzekerd van goede hulp. Voordeel is dat pechhulp ook geldt voor de aangekoppelde aanhangwagen of caravan. Pechhulp is in Nederland en geheel Europa geldig. Onze autoverzekering is "rijden zonder zorgen".

* Voor jonge en/of onervaren rijders geldt er wel een eigen risico.

Online autoverzekering afsluiten

Er zijn in Nederland verschillende manieren om uw auto te verzekeren. Bij ons zijn er drie soorten verzekeringen voor auto's mogelijk:

  • De WA-verzekering (wettelijke aansprakelijkheid). Deze 'basis' autoverzekering is verplicht in Nederland. Met een WA-autoverzekering is schade die u met uw voertuig toebrengt aan anderen verzekerd. Beschadigingen aan uw eigen bezittingen worden niet gedekt door een WA-verzekering voor auto’s.
  • De WA Beperkt Cascoverzekering. Hiermee is uw auto WA verzekerd én bent u verzekerd tegen ruitschade, diefstal(schade), brand en aan schade door weersomstandigheden zoals hagelschade.
  • WA volledig Casco autoverzekering. Als u kiest voor een volledig Cascoverzekering krijgt u de meest uitgebreide dekking. Hiermee wordt vrijwel alle schade aan uw auto vergoed of die nu is veroorzaakt door uzelf of door externe factoren. Deze autoverzekering staat ook wel bekend als een all-risk autoverzekering.

Eventueel kunt u uw goedkope autoverzekering uitbreiden met een aanvullende SVI (Schade Verzekering Inzittenden), rechtsbijstand, extra accessoiredekking of 3 jaar nieuwwaardeverzekering voor een nog completere dekking. U kunt deze verzekering tot een leeftijd van 75 jaar afsluiten.


Bekijk de voorwaarden

Wat is een groene kaart en kan ik deze aanvragen?

Tot welke leeftijd kan ik de autoverzekering afsluiten?

Is pechhulp ook standaard meeverzekerd bij oudere auto's?

Welke beveiligingsklasse heeft mijn auto?

Waarom heb ik de beveiligingsklasse van auto nodig bij mijn aanvraag?

Waarom moet ik poliskosten betalen voor het afsluiten of wijzigen van mijn verzekering?

Meer veelgestelde vragen