Betaalt u dubbel voor pechhulp?

Gepruttel, rook uit de motorkap of hij start gewoon niet. Ai, autopech komt nooit gelegen. Logisch dat u zo snel mogelijk weer op weg geholpen wilt worden. De alarmcentrale onder de sneltoets? Niet nodig. Bekijk uw autoverzekering en bespaar direct.


Pechhulp: dag en nacht paraat

Het overkomt bijna iedereen. Of u nu in een gloednieuwe bolide van huis gaat, of in uw vertrouwde auto die al wat jaren op de teller heeft. Daar sta je dan, waarschijnlijk op een regenachtige dag langs de snelweg. Gelukkig is pechhulp zo geregeld én meeverzekerd in uw autoverzekering via Aon. Dat betekent dat u hier geen speciaal lidmaatschap voor hoeft af te sluiten.


De meest voorkomende pechgevallen

Het speelt zich af op de Nederlandse wegen om ons heen: duizenden automobilisten krijgen jaarlijks te maken met autopech. Soms is een menselijke fout de oorzaak, soms laat de techniek ons in de steek. Hier ziet u de meest voorkomende oorzaken van autopech.


1.  Accu leeg: lichten laten branden
2.  Klapband: laat uw banden regelmatig checken
3.  Auto op slot: en de sleutel ligt binnen
4.  Motor start niet: uw startmotor kan kapot zijn
Verkeerde brandstof getankt: goed opletten bij het tanken

Pechhulp inschakelen

Het is handig om het pechhulpnummer alvast in uw telefoon te zetten: 020 592 97 91. Op dit nummer kunt u ons dag en nacht bereiken. Heeft u pech?


Welke autoverzekeringen dekken pechhulp?

Op jaarbasis kan het u een mooi bedrag schelen als u kiest voor een autoverzekering die ook pechhulp dekt. Uit de reisquiz in de voorgaande nieuwsbrief blijkt dat veel mensen nog geen gebruik maken van dit voordeel.