Bromfietsverzekering berekenen en online afsluiten

Bromfietsverzekering berekenen en dan vergelijken met HEMA, Univé, Unigrarant brommerverzekering

Bromfietsverzekering

U berekent uw bromfietsverzekering gemakkelijk online. Na het berekenen bieden we u meteen de mogelijkheid de bromfietsverzekering van uw keuze af te sluiten op de website. U verzekert uw bromfiets voor de wettelijk verplichte aansprakelijkheid, maar u kunt ook kiezen voor dekking van schade aan of diefstal van uw bromfiets.

Direct premie berekenen

Let op! Het aan- of afmelden van een bromfiets bij het RDW brengt kosten met zich mee. Daarom berekenen wij € 11,13 poliskosten bij het wijzigen, beëindigen of afsluiten van een bromfietsverzekering.


Voordelen bromfietsverzekering

 • Scherpe premie
 • Startkorting 55%
 • Opbouw no-claim auto
 • Nieuwwaarderegeling


Voordeel bromfietsverzekering of brommerverzekering

Wij bieden u veel voordelen met de bromfietsverzekering. Bent u een veilige rijder? Dan bouwt u al heel snel een behoorlijke korting op uw bromfietsverzekering op. Dit voordeel kan oplopen tot wel 75% van de normale premie voor een bromfietsverzekering. Dat is nog eens mooi meegenomen!


Bromfietsverzekering berekenen

Lees de uitgebreide voorwaarden van de bromfietsverzekering door, bereken daarna uw premie en sluit uw bromfietsverzekering daarna meteen online af. Dan rijdt u vandaag nog zorgeloos verder!

(Let op: schadevrije jaren kunnen maar op één verzekering worden gebruikt en niet op zowel uw auto- als uw bromfietsverzekering!)


Tip voor bromfiets verzekeren:

Zodra u de bromfiets hebt gekocht, bent u verplicht om op diezelfde dag uw bromfietsverzekering of brommerverzekering af te sluiten. Verzeker uw bromfiets ook als hij alleen maar in de schuur staat, of als u er niet mee gaat rijden.

U kiest uit deze dekkingen voor uw bromfietsverzekering:

 • WA-bromfietsverzekering

  Als u met uw bromfiets schade veroorzaakt bij andere verkeersdeelnemers (voertuig en/of persoon) dekt deze verzekering de kosten.

 • WA + Diefstal bromfietsverzekering

  Met deze dekking bent u naast de WA-dekking verzekerd voor schade aan uw bromfiets die niet door uzelf is veroorzaakt. Dus u bent niet alleen verzekerd tegen diefstal, maar ook tegen schade door bijvoorbeeld weersomstandigheden of kortsluiting.

 • WA + Diefstal + Aanrijding bromfietsverzekering

  Met deze bromfietsverzekering bent u, naast de bovenstaande dekkingen, ook verzekerd tegen schade aan uw bromfiets door ongelukken door uzelf veroorzaakt.


Bekijk de voorwaarden

Moet ik mijn bromfiets verzekeren?

Mijn bromfiets is kapot, kan ik mijn verzekering beëindigen?

Wat als de brommer een aantal maanden niet gebruikt wordt?

Worden er schadevrije jaren opgebouwd bij een bromfietsverzekering?

Waarom moet ik poliskosten betalen voor het afsluiten of wijzigen van mijn verzekering?

Meer veelgestelde vragen