Bromscooterverzekering berekenen en online afsluiten

Bromscooterverzekering premie berekenen en direct aflsuiten

Bromscooterverzekering

Eenvoudig en snel de premie voor uw bromscooterverzekering online berekenen. Na de berekening kan u meteen de bromscooterverzekering naar keuze afsluiten. Zo kunt u kiezen voor alleen de wettelijk verplichte aansprakelijkheid voor uw bromscooter, maar u kunt ook kiezen voor dekking van schade aan of diefstal van uw bromscooter.

Direct premie berekenen

Het aan- of afmelden van een bromscooter bij het RDW brengt kosten met zich mee. Daarom brengen wij een vergoeding van € 11,13 aan poliskosten in rekening bij het wijzigen, beëindigen of afsluiten van een bromscooterverzekering.


Voordelen bromscooterverzekering

 • Scherpe premie
 • Startkorting 55%
 • Opbouw no-claim auto
 • Nieuwwaarderegeling


Voordeel bromscooterverzekering of brommerverzekering

Wij bieden u veel voordelen met de bromscooterverzekering. Bent u een veilige rijder? Dan bouwt u al heel snel een behoorlijke korting op uw bromscooterverzekering op. Dit voordeel kan oplopen tot wel 75% van de normale premie voor een bromscooterverzekering. Dat is nog eens mooi meegenomen!


Bromscooterverzekering berekenen

Lees de uitgebreide voorwaarden van de bromscooterverzekering door, bereken daarna uw premie en sluit uw bromscooterverzekering daarna meteen online af. Dan rijdt u vandaag nog zorgeloos verder!

(Let op: schadevrije jaren kunnen maar op één verzekering worden gebruikt en niet op zowel uw auto- als uw bromscooterverzekering!)


Tip voor bromscooter verzekeren:

Zodra u de bromscooter hebt gekocht, bent u verplicht om op diezelfde dag uw bromscooterverzekering of brommerverzekering af te sluiten. Verzeker uw bromscooter ook als hij alleen maar in de schuur staat, of als u er niet mee gaat rijden.

U kiest uit deze dekkingen voor uw bromscooterverzekering:

 • WA-bromscooterverzekering

  Als u met uw bromscooter schade veroorzaakt bij andere verkeersdeelnemers (voertuig en/of persoon) dekt deze verzekering de kosten.

 • WA + Diefstal bromscooterverzekering

  Met deze dekking bent u naast de WA-dekking verzekerd voor schade aan uw bromscooter die niet door uzelf is veroorzaakt. Dus u bent niet alleen verzekerd tegen diefstal, maar ook tegen schade door bijvoorbeeld weersomstandigheden of kortsluiting.

 • WA + Diefstal + Aanrijding bromscooterverzekering

  Met deze bromscooterverzekering bent u, naast de bovenstaande dekkingen, ook verzekerd tegen schade aan uw bromscooter door ongelukken door uzelf veroorzaakt.


Bekijk de voorwaarden

Moet ik mijn bromfiets verzekeren?

Mijn bromfiets is kapot, kan ik mijn verzekering beëindigen?

Wat als de brommer een aantal maanden niet gebruikt wordt?

Worden er schadevrije jaren opgebouwd bij een bromfietsverzekering?

Waarom moet ik poliskosten betalen voor het afsluiten of wijzigen van mijn verzekering?

Meer veelgestelde vragen