Snorfietsverzekering berekenen en online afsluiten

Snorfietsverzekering premie berekenen en direct aflsuiten

Snorfietsverzekering

Zorgeloos op pad met uw snorfiets? Bereken snel online de premie voor de snorfietsverzekering die bij u past. Uiteraard kunt u ook direct online de  snorfietsverzekering van uw keuze afsluiten. Buiten de mogelijkheid om uw snorfiets alleen voor de wettelijk verplichte aansprakelijkheid te verzekeren, kunt u er ook voor kiezen om een snorfietsverzekering af te sluiten die bij schade aan of diefstal van uw snorfiets uitkeert. 

Direct premie berekenen

Voor het aanmelden of afmelden van een snorfiets brengt de RDW kosten in rekening. Daarom brengen wij € 11,13 poliskosten in rekening bij het wijzigen, beëindigen of afsluiten van een snorfietsverzekering.


Voordelen snorfietsverzekering

 • Scherpe premie
 • Startkorting 55%
 • Opbouw no-claim auto
 • Nieuwwaarderegeling


Voordeel snorfietsverzekering of brommerverzekering

Wij bieden u veel voordelen met de snorfietsverzekering. Bent u een veilige rijder? Dan bouwt u al heel snel een behoorlijke korting op uw snorfietsverzekering op. Dit voordeel kan oplopen tot wel 75% van de normale premie voor een snorfietsverzekering. Dat is nog eens mooi meegenomen!


Snorfietsverzekering berekenen

Lees de uitgebreide voorwaarden van de snorfietsverzekering door, bereken daarna uw premie en sluit uw snorfietsverzekering daarna meteen online af. Dan rijdt u vandaag nog zorgeloos verder!

(Let op: schadevrije jaren kunnen maar op één verzekering worden gebruikt en niet op zowel uw auto- als uw snorfietsverzekering!)


Tip voor snorfiets verzekeren:

Zodra u de snorfiets hebt gekocht, bent u verplicht om op diezelfde dag uw snorfietsverzekering of brommerverzekering af te sluiten. Verzeker uw snorfiets ook als hij alleen maar in de schuur staat, of als u er niet mee gaat rijden.

U kiest uit deze dekkingen voor uw snorfietsverzekering:

 • WA-snorfietsverzekering

  Als u met uw snorfiets schade veroorzaakt bij andere verkeersdeelnemers (voertuig en/of persoon) dekt deze verzekering de kosten.

 • WA + Diefstal snorfietsverzekering

  Met deze dekking bent u naast de WA-dekking verzekerd voor schade aan uw snorfiets die niet door uzelf is veroorzaakt. Dus u bent niet alleen verzekerd tegen diefstal, maar ook tegen schade door bijvoorbeeld weersomstandigheden of kortsluiting.

 • WA + Diefstal + Aanrijding snorfietsverzekering

  Met deze snorfietsverzekering bent u, naast de bovenstaande dekkingen, ook verzekerd tegen schade aan uw snorfiets door ongelukken door uzelf veroorzaakt.


Bekijk de voorwaarden

Moet ik mijn bromfiets verzekeren?

Mijn bromfiets is kapot, kan ik mijn verzekering beëindigen?

Wat als de brommer een aantal maanden niet gebruikt wordt?

Worden er schadevrije jaren opgebouwd bij een bromfietsverzekering?

Waarom moet ik poliskosten betalen voor het afsluiten of wijzigen van mijn verzekering?

Meer veelgestelde vragen