Snorscooterverzekering berekenen en online afsluiten

Snorscooterverzekering premie berekenen en direct aflsuiten

Snorscooterverzekering

Genieten op de weg van uw snorscooter? Bereken de premie voor uw snorscooterverzekering eenvoudig en snel online. En uiteraard kunt u dan ook direct uw snorscooterverzekering afsluiten! De wettelijke aansprakelijkheid is verplicht, daarbij kan u er ook voor kiezen om uw snorscooter te verzekeren bij diefstal of schade. 

Direct premie berekenen

Het RDW brengt kosten in rekening voor het aan- of afmelden van een snorscooter. Daarom brengen wij € 11,13 poliskosten in rekening bij het wijzigen, beëindigen of afsluiten van een snorscooterverzekering.


Voordelen snorscooterverzekering

 • Scherpe premie
 • Startkorting 55%
 • Opbouw no-claim auto
 • Nieuwwaarderegeling


Voordeel snorscooterverzekering of brommerverzekering

Wij bieden u veel voordelen met de snorscooterverzekering. Bent u een veilige rijder? Dan bouwt u al heel snel een behoorlijke korting op uw snorscooterverzekering op. Dit voordeel kan oplopen tot wel 75% van de normale premie voor een snorscooterverzekering. Dat is nog eens mooi meegenomen!


Snorscooterverzekering berekenen

Lees de uitgebreide voorwaarden van de snorscooterverzekering door, bereken daarna uw premie en sluit uw snorscooterverzekering daarna meteen online af. Dan rijdt u vandaag nog zorgeloos verder!

(Let op: schadevrije jaren kunnen maar op één verzekering worden gebruikt en niet op zowel uw auto- als uw snorscooterverzekering!)


Tip voor snorscooter verzekeren:

Zodra u de snorscooter hebt gekocht, bent u verplicht om op diezelfde dag uw snorscooterverzekering of brommerverzekering af te sluiten. Verzeker uw snorscooter ook als hij alleen maar in de schuur staat, of als u er niet mee gaat rijden.

Formats the Html codes.FormatFix the Html to be XHtml compliantFix Write Validate that the text is XHtml compliant.Validate Proofing

U kiest uit deze dekkingen voor uw snorscooterverzekering:

 • WA-snorscooterverzekering

  Als u met uw snorscooter schade veroorzaakt bij andere verkeersdeelnemers (voertuig en/of persoon) dekt deze verzekering de kosten.

 • WA + Diefstal snorscooterverzekering

  Met deze dekking bent u naast de WA-dekking verzekerd voor schade aan uw snorscooter die niet door uzelf is veroorzaakt. Dus u bent niet alleen verzekerd tegen diefstal, maar ook tegen schade door bijvoorbeeld weersomstandigheden of kortsluiting.

 • WA + Diefstal + Aanrijding snorscooterverzekering

  Met deze snorscooterverzekering bent u, naast de bovenstaande dekkingen, ook verzekerd tegen schade aan uw snorscooter door ongelukken door uzelf veroorzaakt.


Bekijk de voorwaarden

AcceptReject

Moet ik mijn bromfiets verzekeren?

Mijn bromfiets is kapot, kan ik mijn verzekering beëindigen?

Wat als de brommer een aantal maanden niet gebruikt wordt?

Worden er schadevrije jaren opgebouwd bij een bromfietsverzekering?

Waarom moet ik poliskosten betalen voor het afsluiten of wijzigen van mijn verzekering?

Meer veelgestelde vragen