Caravanverzekering

Uw caravanverzekering vergelijken met de ANWB of zoekt u de goedkoopste caravanverzekering? Bereken eerst hier uw premie

Sluit nu uw caravanverzekering online af

Een caravanverzekering is geen massaproduct. Een nieuwe caravan vraagt immers om een compleet andere caravanverzekering dan een oudere caravan. Bovendien is de ene luxer dan de andere. Daarom kiest u bij ons zelf welke caravanverzekering het beste bij u past. U kunt uw caravanverzekering zo uitgebreid maken als u wilt. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de voortent, aanbouw of de inventaris van uw caravan mee te verzekeren. Uw caravan verzekeren kan bij Meeùs gemakkelijk en snel online.

De minimale premie voor de caravanverzekering bedraagt € 90,75 per jaar (€ 7,56 per maand) inclusief assurantiebelasting.


Waarom uw caravan verzekeren bij Meeùs?

  • Tot 30% premiekorting bij vrijwillig eigen risico
  • Hulpverlening in geval van schade of diefstal
  • Tijdelijke verhuur ook mee te verzekeren
  • Nieuwwaarderegeling tot maar liefst 7 jaar mogelijk

Caravanverzekering berekenen

Met onze handige rekenmodule berekent u online de premie voor de caravanverzekering die uw voorkeur heeft. De hoogte van de premie voor de caravanverzekering wordt bepaald door een aantal factoren:

  • Het type caravan.
  • Het materiaal waarvan de caravan en in het bijzonder het dak van de caravan gemaakt is.
  • De prijs die u voor uw caravan betaald heeft.
  • Het bouwjaar.

Caravanverzekering online afsluiten

Heeft u de premie voor uw caravanverzekering berekend en bevalt onze lage premie u? Wij maken het u mogelijk om direct na de berekening uw caravanverzekering af te sluiten. Meeùs caravanverzekering, gemakkelijk en snel.

Heerlijk op reis met uw caravan. Zorgeloos genieten van vrijheid en natuur. Of van de gezelligheid op de camping. Met uw caravanverzekering bent u het hele jaar goed verzekerd. Uw Hobby, Fendt, Dethleffs, Knaus, Chateau, Tabbert, Kip, Home-car, Bürstner, Adria en Eriba caravanverzekering verzekeren berekent u online bij Meeùs.

U kunt voor uw caravanverzekering kiezen uit twee soorten dekkingen:

  • All risk caravanverzekering (uw caravan is verzekerd tegen vrijwel alle schade)

  • Caravan verzekeren tegen brand, diefstal en storm

Ook kunt u een eigen risico afsluiten. Dit betekent dat u een afgesproken deel van de schade zelf betaalt. Wanneer u kiest voor een eigen risico op uw caravanverzekering geven wij maximaal 30% korting op uw premie.


De verzekering voor uw caravan of vouwcaravan:

is 365 dagen per jaar geldig. Ook 's winters als de caravan in de stalling staat. Online heeft uw caravan meteen voorlopige dekking. Met de caravanverzekering kunt u direct verzekerd met uw caravan op weg.Bekijk de voorwaarden

Wat is een groene kaart?

Wat is het chassisnummer van een (sta)caravan?

Is de Mover meeverzekerd?

Is de inboedel van de caravan ook meeverzekerd?

Is hagelschade meeverzekerd?

Meer veelgestelde vragen