Caravanstalling in Frankrijk

Uw caravan in Frankrijk stallen?

Een leven zonder de caravan zal voor de meeste caravan eigenaren ondenkbaar zijn, maar niet iedereen staat te trappelen om zijn caravan gedurende vele honderden of zelfs duizenden kilometers achter de auto mee te zeulen naar een ver vakantieoord. Voor wie graag Frankrijk opzoekt biedt Fr Assistance een oplossing: een stalling in Frankrijk.

Het idee is even simpel als slim: de caravan stallen waar hij feitelijk dienst doet. Je hebt natuurlijk campings die dergelijke service verzorgen, maar dan wordt hij veelal buiten gestald en dat doet de conditie op de lange termijn geen goed. Bovendien zit je dan altijd aan hetzelfde vakantieadres vast. Fr Assistance pakt het anders aan. Zij beschikken over vijftien goede caravan stallingen op diverse plaatsen in West-, Zuid- en Oost-Frankrijk; en dit aantal wordt verder uitgebreid. De caravan stallen buiten de gebruiksweken het hele jaar door tegen ‘Franse prijzen’, die vaak een stuk gunstiger liggen dan wat je in Nederland (vooral de Randstad) met zijn chronische ruimtegebrek betaalt.

Geen toltoeslag
De voordelen schuilen echter vooral in gemak, comfort, veiligheid, en tijds- en kostenbesparing tijdens de reis vanuit en terug naar Nederland. Zonder caravan rijdt het nu eenmaal prettiger, vlotter en minder vermoeiend, terwijl er dan geen toltoeslag geldt voor de caravan en het brandstofverbruik van de auto zonder caravan een stuk lager ligt. Ook treedt er aan zowel het trekkende als het getrokken materiaal minder slijtage op. Fr Assistance regelt het gehele reserveringstraject, zorgt ervoor dat de stalling op locatie goed geregeld is en onderhoudt steeds de contacten met de stallingen.

Voor Frankrijk liefhebbers die een tweede caravan bezitten of die de caravan door het jaar in Frankrijk stallen vormt deze caravanstalling zonder meer een interessante optie.

Omringende landen
Ook degenen die graag in Spanje, Noordwest-Italië of West-Zwitserland zitten zouden de service van Fr Assistance eens kunnen overwegen, want een aantal stallingslocaties ligt dicht tegen die gebieden aan..

Meer informatie?
Ga naar Fr Assistance: Caravanstalling in FrankrijkTerug naar caravanverzekering