Doorlopende reisverzekering

Goedkope doorlopende reisverzekering en annuleringsverzekering

Ga goed verzekerd op reis

Gaat u jaarlijks meerdere keren op vakantie? Kies dan voor een doorlopende reisverzekering. U stelt deze zelf samen en sluit 'm online af. Een vergelijking van onze drie basisverzekeringen hebben wij alvast voor u gemaakt en leest u hieronder.


Bereken uw premie

Doorlopende reisverzekeringen

Deze basisverzekering is makkelijk uit te breiden met aanvullende verzekeringen. Denk bijvoorbeeld aan rechtsbijstand op reis of een annuleringsverzekering.

Doorlopende reisverzekering

Deze verzekering sluit u af voor één persoon of voor een heel gezin. Uw reisverzekering zelf invullen, zodat u met een zeker gevoel op reis kunt? Dan hebben wij een zeer goede doorlopende reisverzekering voor u samengesteld. De voordelen op een rij:

  • Uw thuiswonende en/of voor studie uitwonende kinderen tot 27 jaar zijn meeverzekerd

  • Ook een nachtje en weekendje weg zijn standaard meeverzekerd

  • Volledige vergoeding bij annulering, ook halverwege uw vakantie via de dekking Dubbel-Zeker

Een doorlopende reisverzekering is al voordeliger dan een tijdelijke verzekering wanneer u meer dan twee weken per jaar op vakantie gaat. Bovendien heeft u er geen omkijken meer naar, want u hoeft niet steeds een aparte reisverzekering af te sluiten voordat u vertrekt.

Doorlopende reisverzekering berekenen

De premie die u betaalt is afhankelijk van de volgende zaken:

  • De gekozen soort reisverzekering (budget, comfort of premium)
  • Keuze voor eventuele uitbreidingen (bijvoorbeeld rechtsbijstand- of annuleringsverzekering)
  • Uw gezinssituatie

Bereken met onze handige module online wat uw verzekering u zal kosten. U zult versteld staan van de premie en de uitgebreide dekking die u hiervoor terugkrijgt. Zorgeloos genieten van uw vakantie met de best passende doorlopende reisverzekering.Bekijk de voorwaarden

Kies de aanvullende dekkingen voor uw doorlopende reisverzekering.


Annulering

De annuleringsdekking biedt een uitkering bij annulering van de reis, het af- en onderbreken van de reis en vertraging van het vertrek van de reis.

Dubbel-Zeker Annulering

Met de Dubbel-Zeker dekking wordt bij af- of onderbreking van de reis de volledige reissom tot maximaal het verzekerd bedrag vergoed.

Samengestelde reis

Een samengestelde reis bestaat uit afzonderlijk geboekte onderdelen, zoals een vlucht, hotel en huurauto. Deze dekking geeft recht op vergoeding voor kosten om de reis aan te passen of te annuleren bij uitval van een onderdeel.

Rechtsbijstand

Met deze dekking bent u verzekerd van juridische hulp in het buitenland.

Ongevallen

Deze dekking biedt een uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit naar aanleiding van een ongeval. Uitgesloten zijn ongevallen door wintersport, bijzondere sporten en/of technisch duiken.

Wintersport en Bijzondere Sporten

U bent verzekerd tijdens wintersporten en het beoefenen van bijzondere sporten (bv. parachutespringen). Maar ook voor technisch duiken (dieper dan 40 meter en tijdens grot- en wrakduiken).

Uitgebreide Sportuitrusting

Met deze dekking bent u verzekerd voor uw sportuitrusting tot maximaal € 2.500. Deze dekking geldt aanvullend op de dekking voor Bagage. Deze dekking geldt voor uitrusting die gebruikt wordt bij o.a.: duik-, (kite)surf-, golf-, fiets- en wintersport.

Geld

Met deze dekking bent u verzekerd in geval van verlies/diefstal van geld, reischeques en chippassen.

S.O.S. Autohulp

Met deze dekking heeft u recht op hulp aan uw auto of motor in geval van een ongeluk, diefstal of pech. De hulp bestaat o.a. uit vervangend vervoer, vergoeding van de terugreiskosten naar Nederland, extra verblijfskosten in het buitenland en rechtsbijstand.

Ongevallen Bijzondere Sporten/Technisch Duiken

Tijdens het beoefenen van bijzondere sporten of technisch duiken is er geen recht op een uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval. Door het meeverzekeren van deze aanvullende dekking heeft u wel recht op een uitkering.

Zaakwaarnemer

Een zaakwaarnemer is een persoon die niet meereist en de zaak van verzekerde waarneemt. De annuleringskosten worden, door meeverzekering van de zaakwaarnemer, ook vergoed als voor de zaakwaarnemer één van verzekerde gebeurtenissen van toepassing is.

Uitbreiding 180 dagen

Met deze dekking bent u maximaal 180 dagen aaneengesloten verzekerd in het buitenland. Standaard is dit 60 dagen.

Waar is mijn doorlopende reisverzekering geldig?

Mijn spullen zijn kwijtgeraakt en beschadigd tijdens de vakantie. Vergoedt mijn reisverzekering deze kosten?

Welke medische kosten zijn gedekt in het buitenland?

Wat is de rol van de reisverzekering tijdens een calamiteit?

Hoe lang mag de reis duren?

Meer veelgestelde vragen