Doorlopende reisverzekering

Goedkope doorlopende reisverzekering en annuleringsverzekering

Ga goed verzekerd op reis

Gaat u jaarlijks meerdere keren op vakantie? Kies dan voor een doorlopende reisverzekering in plaats van een kortlopende reisverzekering. U stelt deze zelf samen en sluit 'm online af. Een vergelijking van onze drie basisverzekeringen hebben wij alvast voor u gemaakt en leest u hieronder.

Budget

Comfort

Premium
Verzekerd bedrag
€ 1.000,-
Verzekerd bedrag
€ 3.500,-
Verzekerd bedrag
€ 5.000,-
Camera, laptop, i-pod, etc.
€ 500,-
Camera, laptop, i-pod, etc.
€ 1.750,-
Camera, laptop, i-pod, etc.
€ 3.500,-
Eigen risico
€ 50,-
Eigen risico
€ 50,-
Eigen risico
geen
8%
kiest Budget
88%
kiest Comfort
4%
kiest Premium

Deze basisverzekering is makkelijk uit te breiden met aanvullende verzekeringen. Denk bijvoorbeeld aan rechtsbijstand op reis of een annuleringsverzekering.

Goedkope reisverzekering

Deze verzekering sluit u af voor één persoon of voor een heel gezin. Wilt u uw reisverzekering zelf invullen zodat u met een zeker gevoel op reis kunt? Dan hebben wij een zeer goede doorlopende reisverzekering voor u samengesteld. Onze voordelen op een rij:

  • Dekkingen zelf aan- en uitzetten

  • Schademelding: telefonisch of online en binnen vijf dagen afgehandeld

  • 24 uur per dag bereikbaar voor medisch advies en gratis inentingsadvies

  • Doorlopende annuleringsverzekering in 1 klik meeverzekerd

  • Gratis inentingsadvies

Een doorlopende reisverzekering is al voordeliger dan een tijdelijke verzekering wanneer u meer dan twee weken per jaar op vakantie gaat. Bovendien heeft u er geen omkijken meer naar, want u hoeft niet steeds een aparte reisverzekering af te sluiten voordat u vertrekt.

Doorlopende reisverzekering berekenen

De premie die u betaalt is afhankelijk van de volgende zaken:

  • De gekozen soort reisverzekering (budget, comfort of premium)
  • Keuze voor eventuele uitbreidingen (bijvoorbeeld rechtsbijstand- of annuleringsverzekering)
  • Uw gezinssituatie

Bereken met onze handige module online wat uw verzekering u zal kosten. U zult versteld staan van onze lage premie en de uitgebreide dekking die u hiervoor terugkrijgt. Zorgeloos genieten van uw vakantie met de goedkope doorlopende reisverzekering van Meeùs.Bekijk de voorwaarden

Kies de aanvullende dekkingen voor uw doorlopende reisverzekering.


Annulering

De annuleringsdekking biedt een uitkering bij annulering van de reis, het af- en onderbreken van de reis en vertraging van het vertrek van de reis.

Dubbel-Zeker Annulering

Met de Dubbel-Zeker dekking wordt bij af- of onderbreking van de reis de volledige reissom tot maximaal het verzekerd bedrag vergoed.

Samengestelde reis

Een samengestelde reis bestaat uit afzonderlijk geboekte onderdelen, zoals een vlucht, hotel en huurauto. Deze dekking geeft recht op vergoeding voor kosten om de reis aan te passen of te annuleren bij uitval van een onderdeel.

Rechtsbijstand

Met deze dekking bent u verzekerd van juridische hulp in het buitenland.

Ongevallen

Deze dekking biedt een uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit naar aanleiding van een ongeval. Uitgesloten zijn ongevallen door wintersport, bijzondere sporten en/of technisch duiken.

Wintersport en Bijzondere Sporten

U bent verzekerd tijdens wintersporten en het beoefenen van bijzondere sporten (bv. parachutespringen). Maar ook voor technisch duiken (dieper dan 40 meter en tijdens grot- en wrakduiken).

Uitgebreide Sportuitrusting

Met deze dekking bent u verzekerd voor uw sportuitrusting tot maximaal € 2.500,-. Deze dekking geldt aanvullend op de dekking voor Bagage. Deze dekking geldt voor uitrusting die gebruikt wordt bij o.a.: duik-, (kite)surf-, golf-, fiets- en wintersport.

Geld

Met deze dekking bent u verzekerd in geval van verlies/diefstal van geld, reischeques en chippassen.

S.O.S. Autohulp

Met deze dekking heeft u recht op hulp aan uw auto of motor in geval van een ongeluk, diefstal of pech. De hulp bestaat o.a. uit vervangend vervoer, vergoeding van de terugreiskosten naar Nederland, extra verblijfskosten in het buitenland en rechtsbijstand.

Ongevallen Bijzondere Sporten/Technisch Duiken

Tijdens het beoefenen van bijzondere sporten of technisch duiken is er geen recht op een uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval. Door het meeverzekeren van deze aanvullende dekking heeft u wel recht op een uitkering.

Zaakwaarnemer

Een zaakwaarnemer is een persoon die niet meereist en de zaak van verzekerde waarneemt. De annuleringskosten worden, door meeverzekering van de zaakwaarnemer, ook vergoed als voor de zaakwaarnemer één van verzekerde gebeurtenissen van toepassing is.

Uitbreiding 180 dagen

Met deze dekking bent u maximaal 180 dagen aaneengesloten verzekerd in het buitenland. Standaard is dit 60 dagen.

Waar is mijn doorlopende reisverzekering geldig?

Mijn spullen zijn kwijtgeraakt en beschadigd tijdens de vakantie. Vergoedt mijn reisverzekering deze kosten?

Welke medische kosten zijn gedekt in het buitenland?

Wat is de rol van de reisverzekering tijdens een calamiteit?

Hoe lang mag de reis duren?

Meer veelgestelde vragen
Kan ik mijn reis annuleren door de aanslag in Istanbul?
geplaatst op : 29 juni 2016

Koffers

Dinsdag 28 juni vond op de luchthaven van Istanbul een terroristische aanslag plaats. Heeft u een reis- of annuleringsverzekering van Meeùs, en heeft de aanslag invloed op uw vakantie? Aan de hand van zeven veel gestelde vragen informeren wij u graag over de situaties die wij vergoeden. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met ons of uw reisorganisatie.

Lees het hele bericht
Klantadviseur Melissa zaterdag te zien bij 'Wist Je Dat' op RTL4
geplaatst op : 13 mei 2016

Klantadviseur Melissa zaterdag te zien bij 'Wist Je Dat?' op RTL4

Aanstaande zaterdag 14 mei om 9:30 uur is onze collega Melissa (klantadviseur) te zien bij het televisieprogramma 'Wist Je Dat?' op RTL4. Haar missie is dat iedereen zorgeloos op vakantie kan. In het programma geeft ze tips, inspiratie en informatie over hoe je zorgeloos kan genieten.

Lees het hele bericht
Waar moet ik op letten bij het afsluiten van een annuleringsverzekering?
geplaatst op : 9 maart 2016
Mobiel

Een annuleringsverzekering voorkomt financiële zorgen wanneer u onverwachts een geboekte reis moet annuleren of onderbreken door omstandigheden zoals ziekte, overlijden of ontslag. Bij het afsluiten heeft u de keuze uit verschillende dekkingen en kunt u daarnaast kiezen voor een kortlopende of doorlopende annuleringsverzekering. Wij zetten de mogelijkheden voor u op een rij, zodat u gemakkelijk een keuze kunt maken.

Lees het hele bericht
8 situaties waarin een annuleringsverzekering van pas komt
geplaatst op : 9 maart 2016
8 situaties waarin een annuleringsverzekering van pas komt

Veel mensen denken dat een annuleringsverzekering alleen geldt voor overlijden of ernstige ziekte van uzelf, familieleden of huisgenoten. Dit zijn zeker situaties waarin u graag een beroep doet op uw annuleringsverzekering. Maar er zijn nog veel meer onverwachte gebeurtenissen waardoor u niet op vakantie kunt en een annuleringsverzekering goed van pas komt!

Lees het hele bericht