De Meeùs reisdokter

Met een Doorlopende Reisverzekering bent u verzekerd van ondersteuning van onze Reisdokter. Mocht het nodig zijn, dan kan hij u doorverwijzen naar een goede arts of ziekenhuis in de buurt. Ook voordat u op reis gaat helpen we u graag met een inentingsadvies op maat.

Voorbeelden van vragen voor onze Reisdokter:

  • Ik heb enkele dagen last van diarree en het gaat niet over. Moet ik nu naar een dokter?
  • Ik heb medicijnen gekregen tegen koorts, maar is het vertrouwd om die te slikken?
  • Ik heb huiduitslag en denk dat het zonneallergie is, wat kan ik hieraan doen?

Zonnesteek?
Tijdens onze vakantie in Spanje werd mijn zoontje van 3 ziek. De symptomen leken op een zonnesteek. Verschillende websites gaven aan dat ik direct medische hulp moest inschakelen. Tja, wat moet je dan doen in een dorpje waar je de weg niet weet? De Meeùs Reisarts heeft mij telefonisch fantastisch geholpen! Ik werd direct gerustgesteld en mijn zoontje is met een paracetamol lekker in slaap gevallen.

Mevrouw E. van Coevorden, Utrecht


U kunt ons bereiken door te bellen met telefoonnummer 020 592 91 88, op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Voor spoedeisende medische vragen kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht bij de Aon Alarmcentrale 020 592 97 91.

De ervaren artsen en verpleegkundigen van onze alarmcentrale geven het medisch advies. Zij gaan vertrouwelijk om met medische informatie en werken volgens de richtlijnen van het Nederlands Huisartsen Genootschap.


Nu berekenen


Terug naar Doorlopende reisverzekering