Golfverzekering

Online uw Golfverzekering berekenen en afsluiten

Golf is allang niet meer alleen de sport voor heren en dames op stand. Steeds meer Nederlanders slaan in hun vrije tijd het liefst een balletje. Waar en op welk niveau u ook golft, zoals bij elke sport loopt u bepaalde risico's. Een goede golfverzekering is daarom absoluut geen overbodige luxe. Aon biedt u een voordelige golfverzekering waarmee u zonder zorgen de baan op kunt. Slaat u een hole-in-one? Dan vergoedt Aon de kosten van uw 'rondje'. Begin maar vast met oefenen met de golfverzekering van Aon.


De voordelen van onze golfverzekering op een rij:

  • Hole-in-one uitkering tot € 350-
  • Inclusief aansprakelijkheidsverzekering van € 125.000
  • Volledige golfuitrusting verzekerd
  • Bepaal zelf het verzekerde bedrag

Golfverzekering online afsluiten

De premie voor een golfverzekering is bij Aon altijd scherp. Heeft u uw golfverzekering al berekend? Vul uw gegevens nu in en als het resultaat u bevalt, sluit u daarna direct online de golfverzekering af. Zet de eerste stap naar een hole-in-one met de golfverzekering van Aon.

Golfverzekering berekenen

De golfverzekering biedt u dekking van schade aan uw golfuitrusting. Golfartikelen zijn erg prijzig en het zou zonde zijn als u daar niet maximaal van kunt genieten. Daarnaast biedt deze verzekering ook vergoeding van schade aan anderen waarvoor u verantwoordelijk bent (aansprakelijkheidsverzekering).

Aan de hand van onze handige rekenmodule kunt u snel en online berekenen welke premie u betaalt voor de uitgebreide golfverzekering van Aon. De premie die u betaalt is afhankelijk van het aantal personen en het bedrag dat u wilt verzekeren.Bekijk de voorwaarden

Wat is verzekerd?

Wat is de dekkingsperiode?

Waar is de verzekering geldig?

Wat zijn de voordelen van onze golfverzekering?

Meer veelgestelde vragen