Wat is een inboedelverzekering?

Huren of kopen?

Wat is een inboedelverzekering?

Een inboedelverzekering verzekert al uw spullen in en om uw huis voor schade en diefstal. Onder deze spullen vallen uw verhuisbare spullen in en rondom uw huis. Misschien heeft u, zonder dat u dat in de gaten heeft, veel eigendommen van grote waarde in huis. Denk maar eens aan uw meubels, huishoudelijke apparatuur, kleding, audioapparatuur en mobiele devices.

Een goede inboedelverzekering is onmisbaar. Met onze uitstekende inboedelverzekeringen is uw huisraad verzekerd tegen diefstal en schade. Onze inboedelverzekeringen kunnen ook worden afgesloten voor de inboedel van uw tweede woning of recreatiewoning. Wij zorgen graag goed voor u en uw eigendommen.

Sluit ook uw opstalverzekering eenvoudig bij ons af

Met een opstalverzekering (of woonhuisverzekering) bent u verzekerd voor schade aan spullen die vastzitten in en aan uw huis. Heeft u een koopwoning, dan is een opstalverzekering verstandig. Bij ons kunt u eenvoudig uw inboedel- en opstalverzekering samen afsluiten.

Inboedelverzekering afsluiten?

Met onze inboedelverzekering bent u goed verzekerd. We zetten de grootste voordelen van onze verzekering graag voor u op een rijtje.

Direct verzekeren