Kostbaarhedenverzekering

Meeùs kostbaarhedenverzekering

Kostbaarhedenverzekering van Aon

Sommige kostbaarheden zijn zo bijzonder dat u ze voor altijd bij u wilt houden. U wilt deze spullen dus goed verzekeren. De kostbaarhedenverzekering van Aon geeft u deze mogelijkheid. De verzekering biedt bijvoorbeeld dekking voor diefstal, vermissing en brandschade. U bepaalt zelf welke kostbaarheden u verzekert. Voorbeelden? Antiek, sieraden, muziekinstrumenten en verzamelingen. Ook voor calamiteiten buitenshuis gelden speciale bepalingen waarmee uw kostbare zaken verzekerd worden.


Kostbaarheden verzekeren? Onze voordelen op een rij

Waarom zou u kiezen voor een kostbaarhedenverzekering van Aon? Een kleine selectie uit de voordelen van onze kostbaarhedenverzekering:

  • Een limiet van maar liefst € 50.000
  • Geen toeslag termijnbetaling
  • Uw bezittingen zijn ook buitenshuis verzekerd
  • Uitstekende polisvoorwaarden & persoonlijke service

Kostbaarhedenverzekering online berekenen & afsluiten

Met onze handige premie calculator kunt u snel berekenen hoeveel het kost om uw kostbaarheden te verzekeren. U moet hiervoor een aantal gegevens invullen en dan bereken wij de kostbaarhedenverzekering voor u. De hoogte van de premie is afhankelijk van:

  • De waarde van de zaken die u wilt verzekeren. Hoe duurder de kostbaarheden die u wilt verzekeren zijn, des te duurder uw kostbaarhedenverzekering uitvalt.

Als u aan de hand van uw keuzes en gegevens de premie voor een kostbaarhedenverzekering heeft berekend, bieden wij u direct daarna de mogelijkheid de verzekering online af te sluiten. Zo kunt u vanuit uw eigen huiskamer kiezen voor een passende kostbaarhedenverzekering. Bereken uw premie en ontdek zelf het voordeel van de kostbaarhedenverzekering van Aon.

Kan ik ook mijn laptop, mobiel of tablet verzekeren op de kostbaarhedenverzekering?

Wat kan ik verzekeren onder de kostbaarhedenverzekering?

Waar zijn mijn kostbaarheden verzekerd?

Waarom moet ik een kostbaarhedenverzekering afsluiten, vallen veel zaken niet al onder de inboedelverzekering?

Meer veelgestelde vragen