Motorverzekering

Goedkope motorverzekering berekenen en online afsluiten

Sluit nu uw motorverzekering af

Een goedkope motorverzekering sluit u eenvoudig en snel online af. Geheel naar uw eigen wens kunt u uw motorverzekering invullen. Informatie over onze motorverzekering vindt u op deze pagina. Ook kunt u hier de premie voor uw motorverzekering berekenen. Wij helpen u graag op weg!

Het opmaken, aanpassen en royeren van polissen voor motorrijtuigen brengt voor ons meer handelingen met zich mee dan een andere polis. Daarom zijn wij helaas genoodzaakt om (een deel van) die kosten in rekening te brengen. U betaalt dan € 11,13 poliskosten (inclusief assurantiebelasting). Deze kosten gelden voor auto-, bromfiets-, brommobiel-, motor-, camper- en oldtimerverzekeringen.


Voordelen motorverzekering

 • Helm meeverzekerd
 • Kleding meeverzekerd
 • Aon Hulpdienst
 • 2e auto/motorregeling


Goede en goedkope motorverzekering vol voordelen.

Zo is kleding- en helmschade tot € 750 meeverzekerd als u een volledig Casco motorverzekering afsluit. Navigatieapparatuur is zowel bij de beperkte Cascoverzekering verzekerd als bij de volledige motorverzekering.


Bereken uw motorverzekering

Aan de hand van de calculator op deze pagina kunt u uw motorverzekering berekenen. U vult uw gegevens in en binnen no-time weet u wat u kwijt bent voor de motorverzekering van uw keuze. De premie voor de motorverzekering wordt berekend aan de hand van de volgende gegevens:

 • Uw woonplaats
 • Uw leeftijd
 • De kenmerken van uw motor (merk, type, bouwjaar etc.)
 • Uw schadevrije jaren

Goede en goedkope motorverzekering

Een goede en goedkope motorverzekering vindt u bij Aon. De verschillende dekkingen hebben altijd een lage premie. Verzekert u alleen schade die u toebrengt aan anderen of gaat u voor onze uitgebreide motorverzekering?

 • WA-verzekering motor

  Met deze wettelijk verplichte dekking bent u verzekerd voor de financiële gevolgen van schade die u met uw motor aan anderen toebrengt. Voor deze motorverzekering betaalt u het minst

 • WA Beperkt Casco motorverzekering

  De WA-dekking plus vergoeding van de financiële schade aan uw motor door onder andere diefstal, brand en aanrijding met dieren.

 • WA Volledig Casco motorverzekering

  Met deze dekking is uw motor niet alleen verzekerd voor de schade die gedekt wordt door een beperkte casco motorverzekering, maar ook voor schade die u zelf aan uw motor veroorzaakt, zoals botsen, slippen of omslaan.


Bekijk de voorwaarden

Wat zijn schadevrije jaren?

Kunnen de schadevrije jaren van mijn autoverzekering ook voor mijn nieuwe motorverzekering gelden, en omgekeerd?

Wat dekt de Rechtsbijstand Motorrijtuig?

Zijn mijn helm, kleding en schoenen meeverzekerd?

Wat is roydata?

Waarom moet ik poliskosten betalen voor het afsluiten of wijzigen van mijn verzekering?

Meer veelgestelde vragen