Motorscooterverzekering

Aon Motorscooterverzekering

Motorscooterverzekering

Zorgeloos op pad met uw motorscooter? Bij Aon begrijpen we dat u zich liever concentreert op de weg en zich geen zorgen wil maken over de verzekering van uw motorscooter. Daarom bieden we een verzekering aan voor uw motorscooter die u geheel naar eigen wens kunt samenstellen. Start snel uw premieberekening om te zien hoe voordelig onze verzekering is voor uw motorscooter. Veilig de weg op doen we samen!

Bij het aanmelden of afmelden van uw motorscooter bij het RDW worden kosten in rekening gebracht. Deze berekenen wij door in de vorm van poliskosten. Hier betaalt u slechts € 11,13 voor.


Voordelen verzekering voor uw motorscooter

 • Helm meeverzekerd
 • Kleding meeverzekerd
 • Aon Hulpdienst
 • 2e auto/motorregeling


Goede en goedkope motorscooterverzekering vol voordelen.

Zo is kleding- en helmschade tot € 750 meeverzekerd als u een volledig Casco motorscooterverzekering afsluit. Navigatieapparatuur is zowel bij de beperkte Cascoverzekering verzekerd als bij de volledige motorscooterverzekering.


Bereken uw motorscooterverzekering

Aan de hand van de calculator op deze pagina kunt u uw motorscooterverzekering berekenen. U vult uw gegevens in en binnen no-time weet u wat u kwijt bent voor de motorscooterverzekering van uw keuze. De premie voor de motorscooterverzekering wordt berekend aan de hand van de volgende gegevens:

 • Uw woonplaats
 • Uw leeftijd
 • De kenmerken van uw motorscooter (merk, type, bouwjaar etc.)
 • Uw schadevrije jaren

Goede en goedkope motorscooterverzekering

Een goede en goedkope motorscooterverzekering vindt u bij Aon. De verschillende dekkingen hebben altijd een lage premie. Verzekert u alleen schade die u toebrengt aan anderen of gaat u voor onze uitgebreide motorscooterverzekering?

 • WA-verzekering motorscooter

  Met deze wettelijk verplichte dekking bent u verzekerd voor de financiële gevolgen van schade die u met uw motorscooter aan anderen toebrengt. Voor deze motorscooterverzekering betaalt u het minst

 • WA Beperkt Casco motorscooterverzekering

  De WA-dekking plus vergoeding van de financiële schade aan uw motorscooter door onder andere diefstal, brand en aanrijding met dieren.

 • WA Volledig Casco motorscooterverzekering

  Met deze dekking is uw motorscooter niet alleen verzekerd voor de schade die gedekt wordt door een beperkte casco motorscooterverzekering, maar ook voor schade die u zelf aan uw motorscooter veroorzaakt, zoals botsen, slippen of omslaan.


Bekijk de voorwaarden

Wat zijn schadevrije jaren?

Kunnen de schadevrije jaren van mijn autoverzekering ook voor mijn nieuwe motorverzekering gelden, en omgekeerd?

Wat dekt de Rechtsbijstand Motorrijtuig?

Zijn mijn helm, kleding en schoenen meeverzekerd?

Wat is roydata?

Waarom moet ik poliskosten betalen voor het afsluiten of wijzigen van mijn verzekering?

Meer veelgestelde vragen