Oldtimerverzekering motor

Aon oldtimer motorverzekering

Oldtimerverzekering motor

Met de motor oldtimerverzekering of oldtimer motorverzekering gaat u onbezorgd op weg met uw klassieke motor. Wij begrijpen dat uw oldtimer uw grootste hobby is en dat het al vervelend genoeg is als u daar schade aan krijgt. Daarom heeft onze oldtimerverzekering motor een uitgebreide dekking en een lage premie. Bovendien bieden wij u directe en persoonlijke hulp als u schade aan uw oldtimer ondervindt. Aon helpt u en uw klassieke motor graag op weg!

Het opmaken, aanpassen en royeren van polissen voor motorrijtuigen brengt voor ons meer handelingen met zich mee dan een andere polis. Daarom zijn wij helaas genoodzaakt om (een deel van) die kosten in rekening te brengen. U betaalt dan € 11,13 poliskosten (inclusief assurantiebelasting). Deze kosten gelden voor auto-, bromfiets-, brommobiel-, motor-, camper- en oldtimerverzekeringen.


Voordelen motor oldtimerverzekering

 • Helm meeverzekerd
 • Kleding meeverzekerd
 • Aon Hulpdienst
 • 2e auto/motorregeling


Goede en goedkope toermotorverzekering vol voordelen.

Zo is kleding- en helmschade tot € 750 meeverzekerd als u een volledig Casco toermotorverzekering afsluit. Navigatieapparatuur is zowel bij de beperkte Cascoverzekering verzekerd als bij de volledige toermotorverzekering.


Bereken uw toermotorverzekering

Aan de hand van de calculator op deze pagina kunt u uw toermotorverzekering berekenen. U vult uw gegevens in en binnen no-time weet u wat u kwijt bent voor de toermotorverzekering van uw keuze. De premie voor de toermotorverzekering wordt berekend aan de hand van de volgende gegevens:

 • Uw woonplaats
 • Uw leeftijd
 • De kenmerken van uw motor (merk, type, bouwjaar etc.)
 • Uw schadevrije jaren

Goede en goedkope toermotorverzekering

Een goede en goedkope toermotorverzekering vindt u bij Aon. De verschillende dekkingen hebben altijd een lage premie. Verzekert u alleen schade die u toebrengt aan anderen of gaat u voor onze uitgebreide toermotorverzekering?

 • WA-verzekering toermotor

  Met deze wettelijk verplichte dekking bent u verzekerd voor de financiële gevolgen van schade die u met uw toermotor aan anderen toebrengt. Voor deze toermotorverzekering betaalt u het minst

 • WA Beperkt Casco toermotorverzekering

  De WA-dekking plus vergoeding van de financiële schade aan uw motor door onder andere diefstal, brand en aanrijding met dieren.

 • WA Volledig Casco toermotorverzekering

  Met deze dekking is uw toermotor niet alleen verzekerd voor de schade die gedekt wordt door een beperkte casco toermotorverzekering, maar ook voor schade die u zelf aan uw toermotor veroorzaakt, zoals botsen, slippen of omslaan.


Bekijk de voorwaarden

Wat zijn schadevrije jaren?

Kunnen de schadevrije jaren van mijn autoverzekering ook voor mijn nieuwe motorverzekering gelden, en omgekeerd?

Wat dekt de Rechtsbijstand Motorrijtuig?

Zijn mijn helm, kleding en schoenen meeverzekerd?

Wat is roydata?

Waarom moet ik poliskosten betalen voor het afsluiten of wijzigen van mijn verzekering?

Meer veelgestelde vragen