Racemotorverzekering

Aon Racemotorverzekering

Racemotorverzekering

Voordelig en goedverzekerd op pad met uw racemotor? Aon helpt u graag goed verzekerd de weg op met uw fantastische hobby. Ongeacht of u nou af en toe in het weekend een stukje rijdt, dagelijks op de weg zit of lange tochten in het buitenland maakt met uw racemotor.

Bij Aon begrijpen we dat u verder niet wilt nadenken over uw racemotor verzekering. Zorgeloos op het asfalt de kilometers voorbij zien flitsen. Wij helpen u graag op weg. Bereken online de premie van onze goedkope verzekering voor uw racemotor, sluit hem direct af en stap vandaag nog zorgeloos op uw prachtige machine.


Voordelen verzekering voor uw racemotor

 • Helm meeverzekerd
 • Kleding meeverzekerd
 • Aon Hulpdienst
 • 2e auto/motorregeling


Goede en goedkope racemotorverzekering vol voordelen.

Zo is kleding- en helmschade tot € 750 meeverzekerd als u een volledig Casco racemotorverzekering afsluit. Navigatieapparatuur is zowel bij de beperkte Cascoverzekering verzekerd als bij de volledige racemotorverzekering.


Bereken uw racemotorverzekering

Aan de hand van de calculator op deze pagina kunt u uw racemotorverzekering berekenen. U vult uw gegevens in en binnen no-time weet u wat u kwijt bent voor de racemotorverzekering van uw keuze. De premie voor de racemotorverzekering wordt berekend aan de hand van de volgende gegevens:

 • Uw woonplaats
 • Uw leeftijd
 • De kenmerken van uw motor (merk, type, bouwjaar etc.)
 • Uw schadevrije jaren

Goede en goedkope racemotorverzekering

Een goede en goedkope racemotorverzekering vindt u bij Aon. De verschillende dekkingen hebben altijd een lage premie. Verzekert u alleen schade die u toebrengt aan anderen of gaat u voor onze uitgebreide racemotorverzekering?

 • WA-verzekering racemotor

  Met deze wettelijk verplichte dekking bent u verzekerd voor de financiële gevolgen van schade die u met uw racemotor aan anderen toebrengt. Voor deze racemotorverzekering betaalt u het minst

 • WA Beperkt Casco racemotorverzekering

  De WA-dekking plus vergoeding van de financiële schade aan uw motor door onder andere diefstal, brand en aanrijding met dieren.

 • WA Volledig Casco racemotorverzekering

  Met deze dekking is uw racemotor niet alleen verzekerd voor de schade die gedekt wordt door een beperkte casco racemotorverzekering, maar ook voor schade die u zelf aan uw racemotor veroorzaakt, zoals botsen, slippen of omslaan.


Bekijk de voorwaarden

Wat zijn schadevrije jaren?

Kunnen de schadevrije jaren van mijn autoverzekering ook voor mijn nieuwe motorverzekering gelden, en omgekeerd?

Wat dekt de Rechtsbijstand Motorrijtuig?

Zijn mijn helm, kleding en schoenen meeverzekerd?

Wat is roydata?

Waarom moet ik poliskosten betalen voor het afsluiten of wijzigen van mijn verzekering?

Meer veelgestelde vragen