Toermotorverzekering

Aon Toermotorverzekering

Toermotorverzekering

Het ultieme gevoel van vrijheid, lekker de natuur in met uw toermotor. Door uitgestrekte landerijen afwisselend met bochtige weggetjes door de bossen. Of misschien dat u het zelfs iets verder van huis zoekt en met uw toermotor door de Zwitserse Alpen of de Franse Pyreneeën lange tochten maakt.

Bij Aon begrijpen we dat op dat soort momenten mens en machine even samensmelten. U wordt één met het asfalt en de gedachten vloeien uit uw hoofd. Nadenken over verzekeringen zit er dan zeker niet in.

Zorg er daarom voor alvorens in deze extase te belanden dat u uw toermotor wel goed verzekerd heeft. Aon biedt een goedkope verzekering aan voor uw toermotor. U bepaalt zelf welke aanvullende dekkingen u erbij wilt afsluiten, zoals bijvoorbeeld goed verzekerd op pad met uw toermotor in het buitenland.

Bereken snel online uw premie en sluit vandaag nog de verzekering voor uw toermotor af (of over). Wij wensen u alvast veel plezier op de weg!


Voordelen toermotorverzekering

 • Helm meeverzekerd
 • Kleding meeverzekerd
 • Aon Hulpdienst
 • 2e auto/motorregeling


Goede en goedkope toermotorverzekering vol voordelen.

Zo is kleding- en helmschade tot € 750 meeverzekerd als u een volledig Casco toermotorverzekering afsluit. Navigatieapparatuur is zowel bij de beperkte Cascoverzekering verzekerd als bij de volledige toermotorverzekering.


Bereken uw toermotorverzekering

Aan de hand van de calculator op deze pagina kunt u uw toermotorverzekering berekenen. U vult uw gegevens in en binnen no-time weet u wat u kwijt bent voor de toermotorverzekering van uw keuze. De premie voor de toermotorverzekering wordt berekend aan de hand van de volgende gegevens:

 • Uw woonplaats
 • Uw leeftijd
 • De kenmerken van uw motor (merk, type, bouwjaar etc.)
 • Uw schadevrije jaren

Goede en goedkope toermotorverzekering

Een goede en goedkope toermotorverzekering vindt u bij Aon. De verschillende dekkingen hebben altijd een lage premie. Verzekert u alleen schade die u toebrengt aan anderen of gaat u voor onze uitgebreide toermotorverzekering?

 • WA-verzekering toermotor

  Met deze wettelijk verplichte dekking bent u verzekerd voor de financiële gevolgen van schade die u met uw toermotor aan anderen toebrengt. Voor deze toermotorverzekering betaalt u het minst

 • WA Beperkt Casco toermotorverzekering

  De WA-dekking plus vergoeding van de financiële schade aan uw motor door onder andere diefstal, brand en aanrijding met dieren.

 • WA Volledig Casco toermotorverzekering

  Met deze dekking is uw toermotor niet alleen verzekerd voor de schade die gedekt wordt door een beperkte casco toermotorverzekering, maar ook voor schade die u zelf aan uw toermotor veroorzaakt, zoals botsen, slippen of omslaan.


Bekijk de voorwaarden

Wat zijn schadevrije jaren?

Kunnen de schadevrije jaren van mijn autoverzekering ook voor mijn nieuwe motorverzekering gelden, en omgekeerd?

Wat dekt de Rechtsbijstand Motorrijtuig?

Zijn mijn helm, kleding en schoenen meeverzekerd?

Wat is roydata?

Waarom moet ik poliskosten betalen voor het afsluiten of wijzigen van mijn verzekering?

Meer veelgestelde vragen