Opstalverzekering Meeùs

Goedkope verzekering

Sluit nu uw opstalverzekering af

Met de opstalverzekering van Meeùs bent u verzekerd voor schade aan uw eigen huis. Bijvoorbeeld als uw dak schade oploopt in een heftige storm. Of als uw sloten vervangen moeten worden omdat uw huissleutel is gestolen. Maar ook glasschade is bij Meeùs standaard meeverzekerd. In onze polisvoorwaarden vindt u een overzicht van alle dekkingen.

Verder met Meeùs!  

  • Glas, laadpalen en zonnepanelen standaard meeverzekerd
  • Garantie tegen onderverzekering met onze waardemeter
  • Wij helpen bij uw overstap

Wat is een opstalverzekering?

Opstalverzekering Basis en Top

Met de opstalverzekering van Meeùs is uw woning verzekerd voor schade door o.a. storm, brand en inbraak. Wij garanderen dat u niet onderverzekerd bent als u onze waardemeter gebruikt. Bij de Meeùs opstalverzekering heeft u de keuze uit de dekkingen Basis en Top.

Belangrijkste verschil Basis en Top

In de dekking Basis zijn alle vastgestelde situaties in de polisvoorwaarden verzekerd. Deze gebeurtenissen kunnen grote financiële schade veroorzaken. Bijvoorbeeld door:

  • Brand en ontploffing
  • Storm, bliksem, water (ook uit waterleidingen) en neerslag
  • Inbraak

Met de dekking Top bent u verzekerd voor bijna alle gebeurtenissen. Alleen specifiek genoemde uitzonderingen in de voorwaarden zijn niet verzekerd.


Bekijk de voorwaarden

U profiteert van waardegarantie

De opstalverzekering van Meeùs biedt garantie tegen onderverzekering. Dat betekent dat bij schade gegarandeerd het volledige schadebedrag wordt vergoed, ongeacht of uw premiebedrag te laag is vastgesteld. Deze garantie geldt voor een periode van vijf jaar. Na een verbouwing en na schade dient de waarde van uw woning opnieuw vastgesteld te worden, anders vervalt de garantie tegen onderverzekering.

Meer voordelen de opstalverzekering van Meeùs

  • Keuze uit een Basis- en Topdekking
  • 24/7 schade melden en persoonlijke hulp
  • Eenvoudige overstappen

Wat is een herbouwwaardemeter en waar kan ik die vinden?

Wat is Keurmerk Veilig Wonen & BORG?

Ben ik verplicht jaarlijks mijn schoorsteen te laten vegen?

Als ik tijdelijk niet in mijn huis verblijf loopt mijn opstalverzekering dan nog door?

Meer veelgestelde vragen
Schade door noodweer
geplaatst op : 27 juni 2016

In het gebied waar de hagelschade van 23 juni 2016 plaatsvond, wonen en werken veel verzekerden van Meeùs. Wij doen er alles aan om de schades zo snel mogelijk in behandeling te nemen. Zo hebben we extra capaciteit en een verkorte schademeldingsprocedure geregeld. Helaas verwachten wij vanwege de grote hoeveelheid meldingen alsnog dat onze responstijden wat langer zijn dan gebruikelijk.

Heeft u ook te maken met schade door noodweer? Graag informeren wij u over het melden en de afhandeling van uw schade.

Lees het hele bericht
4 tips voor een veilige meterkast
geplaatst op : 4 maart 2016
4 tips voor een veilige meterkast

Zeg eens eerlijk: is het ook zo'n rommel in uw meterkast? Helemaal niet zo raar, want het lijkt in eerste instantie een prima plek om rommel op te bergen. Veel mensen zijn zich niet bewust van het gevaar. Wanneer u de risico's kent is de kans groot dat u de meterkast dit weekend nog gaat opruimen.

Lees het hele bericht
Preventietips voor feestelijke dagen
geplaatst op : 9 december 2015

Wij helpen u graag. Als u schade heeft, maar liever om schade te voorkomen. Enkele tips voor onbezorgd genieten tijdens de feestdagen.

Lees het hele bericht