Welke rechtsbijstandverzekering kies ik?

ARAG of DAS rechtsbijstandverzekering?

Heeft u een gezin? Bent u vaak onderweg? Verandert u regelmatig van baan? Een goede rechtsbijstandverzekering is afgestemd op uw situatie, plannen en wensen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Uit verschillende gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Bij wie we namens u en nog 300.000 andere klanten scherp onderhandelen over premie en voorwaarden.

Waarom deze verzekeringen?

Bij een rechtsbijstandverzekering letten we vooral op de kwaliteit van de juridische dienstverlening, snelheid, bereikbaarheid, laagdrempeligheid, onafhankelijkheid en premie. Daarom kiezen wij voor de rechtsbijstandverzekeringen van DAS en ARAG. Welke past het beste bij u? Beide bieden onafhankelijk, laagdrempelig juridisch advies, rechtsbijstand door gespecialiseerde juristen en keuze uit verschillende dekkingen.

Logo DAS ARAG

Verschillen tussen rechtsbijstandsverzekering ARAG en DAS

Welke van deze twee rechtsbijstandsverzekeringen past het beste bij u? Om die keuze te maken, is het belangrijk te weten wat de verschillen zijn tussen beide. De rechtsbijstandsverzekeringen van ARAG en DAS verschillen onder andere op de volgende punten:

  • Korting voor uitsluiten arbeidsgeschillen
  • Dekkingssom voor externe kosten
  • Verschillen in dekkingsgebieden
  • Scheidingsmediation en kinderalimentatie

Exact weten wat de verschillen zijn tussen de rechtsbijstandsverzekeringen van ARAG en DAS? Wij hebben ze voor u op een rij gezet.