Meeùs Alkmaar

Foto Meeùs Alkmaar

Meeùs Alkmaar

Persoonlijk contact en deskundigheid: daarmee adviseren wij u graag over uw verzekeringen, hypotheek en pensioen. We luisteren graag naar u als u vertelt over uw situatie en wensen. Alleen dan kunt u een gedegen en betrouwbaar advies krijgen. Specialisten van de doelgroepen Automotive, Bouw, SW bedrijven en VVE/vastgoedmanagement zitten in Alkmaar.

We hechten er veel waarde aan om betrokken te zijn bij lokale sportverenigingen en netwerkclubs. Zo weten we wat er in uw regio speelt en passen ons advies daarop aan. Als kantoor zijn we actief in de voetbalwereld, we sponsoren bijvoorbeeld de F-league van Vrone. En hebben stoelen bij AZ zodat we elke veertien dagen daar aanwezig zijn. Ook zijn we trots op ons lidmaatschap van De Waaier, makelaar in maatschappelijk betrokken ondernemen. Dit is een vereniging waar bedrijven lid van kunnen worden die maatschappelijk actief zijn. Als voorbeeld hebben wij kerststukjes gemaakt met bejaarden, een kinderboerderij opgeknapt en bejaarden rondgereden in een huifkar.

Meeùs Alkmaar zet zich in voor zorgtuinderij

geplaatst op: 8 mei 2015

Medewerkers van Meeùs Alkmaar namen op 1 mei deel aan een Maatschappelijk Betrokken Project. Met dergelijke projecten draagt Meeùs bij aan Maatschappelijk Betrokken Ondernemen.

Lees het hele bericht

Meeùs Alkmaar zet vrijwilligers Respijthuis in het zonnetje

geplaatst op: 1 mei 2014

Jaarlijks helpen we een organisatie of project een dag en bieden wij ze ondersteuning met een financiële bijdrage. Dit doen wij in het kader van Maatschappelijk Bewust Ondernemen (MBO).

Lees het hele bericht