Meeùs Enschede

Foto Meeùs Enschede

Meeùs Enschede

Als ondernemer bent u druk met uw bedrijf. U wilt de focus leggen op groei en klantenbinding en u heeft geen tijd voor bijzaken. Hoe belangrijk ze ook zijn. Een van die belangrijke bijzaken zijn verzekeringen. En dat is ons werk. Wij brengen uw risico's in kaart en bieden oplossingen aan hoe u met deze risico's kunt omgaan. Aangepast op uw behoefte. En dat doen we met veel plezier hier op kantoor Enschede.

Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers. U, uw situatie en wensen staan centraal in onze aanpak. We willen weten wat voor u belangrijk is zodat ons advies daarop aansluit. Zo maakt u op een praktische wijze gebruik van onze kennis. Regionaal omdat we hier allemaal wonen, werken en sporten. En inhoudelijk door onze focus op branches en doelgroepen.

U kunt ons vinden in "Het Tromphuis", M.H. Tromplaan 47. Ook komen we elkaar tegen in het Twentse zakencircuit. Tijdens een VNO/NCW of IKT bijeenkomst, de Gouden Talenten Lounge van FC Twente of de Founders tent van de Military. Wij hopen u snel te ontmoeten op één van deze locaties!