Meeùs Groningen

Meeùs Groningen

Het meeste noordelijke Meeùs kantoor staat op een historierijke plek. Plaatselijk is de locatie bekend als het Boschhuis. Op deze plek stond vroeger restaurant Boschhuis, waar menig Groninger nog zijn huwelijksfeest of ander memorabel evenement heeft gevierd.

Vanuit een modern kantoor adviseren de zakelijke Meeùs medewerkers graag het noordelijke bedrijfsleven over het beperken van bedrijfsrisico's en het verzekeren ervan. Niet alleen de bedrijfsmatige verzekeringen zijn bij ons in goede handen, ook geven we graag advies over de privéverzekeringen van bijvoorbeeld de directeur-grootaandeelhouder.

De collega's van Leven en Pensioen staan u met raad en daad bij voor onder meer de (collectieve) pensioencontracten. Onze hypotheekadviseur maakt graag een afspraak met u voor een onafhankelijk hypotheekadvies.

Regelmatig kom je ons tegen in het Groninger zakencircuit. Menig bijeenkomst van het VNO NCW en de Commerciële Club bezoeken we. Ook bij de wedstrijden van FC Groningen en Gasterra Flames kunt u ons vaak vinden.

Naast passief bezig met de sport zijn wij binnen het Groninger Loopcircuit actief als subsponsor. Het blijft niet bij sponsoren alleen, iedere wedstrijd verschijnt een team van Meeùs lopers aan de start.

Meeùs breed hebben we alle kennis in huis om bedrijven in alle branches goed van dienst te kunnen zijn. Daarnaast hebben de Groninger Meeùs medewerkers zich gespecialiseerd in het adviseren van bedrijven in de metaal(verwerkende)- en meubelbranche, groothandels, horecabedrijven en verenigingen van eigenaren. Vraag eens vrijblijvend naar de speciale oplossingen die wij voor deze bedrijven hebben ontwikkeld.

De bedrijven die een uitgebreide risicoanalyse willen laten uitvoeren zijn bij ons ook aan het juiste adres. Maar ook de bedrijven die een sparringpartner nodig hebben voor het aanbestedingstraject is Meeùs Groningen de juiste keuze.

Graag tot binnenkort aan de Hereweg 95 A!