Meeùs Heerlen

Foto Meeùs Heerlen

Meeùs Heerlen

Meeùs dus!
Heeft u vragen over verzekeringen, hypotheken of pensioenen? Zakelijk of particulier? Ruim twintig collega's staan voor u klaar in Heerlen om u hierover te adviseren. We hebben specialisten in huis op het gebied van alle schadeverzekeringen, zorg- en inkomensverzekeringen, hypotheken en pensioenen. Voor tal van doelgroepen zoals bouwbedrijven, vrije beroepen, onderwijs, zorginstellingen, woninginrichting, metaalindustrie, technologische industrie, groothandels, horeca en automotive hebben we doelgroepspecialisten in huis met specifieke kennis in de branche.

Lokale betrokkenheid…
… dat staat bij onze mooie Limburgse vestiging in Parkstad hoog in het vaandel. Zo weten we wat er in de regio (en in uw branche) speelt en we passen ons advies daarop aan. Meeùs Heerlen is als lokale speler en werkgever betrokken bij, en actief in, de regionale netwerken zoals LWV, MKB Parkstad / B2B, KIDB, ABC (Atrium Business Club), AWP (After Work Party) en Roda J.C. Businessclub, etc… Kortom, een lokale speler als onderdeel van een landelijk netwerk.

Trotse sponsor…
… van tal van evenementen en sportclubs in Parkstad. Zo is Meeùs al jaren een trouwe sponsor van Roda J.C., Groene Ster, BSV Limburgia, LTC Brunssum en TV Klimmen. Daarnaast zijn we sponsorpartner van diverse mooie initiatieven van diverse serviceclubs in deze mooie regio, voornamelijk gericht op goede doelen.

Kortom…
…als u een lokale sparringpartner zoekt op het gebied van risicobeheer die u en uw business begrijpt en om de hoek is gevestigd, bent u bij ons aan het goede adres.

Frijns Industrial Group: staaltje van eigen kunnen

geplaatst op: 20 augustus 2014

Het A2 tunnelproject bij Maastricht is voor veel automobilisten vooral een fascinerend geheel van staal en beton. Terwijl ze hun auto tussen de witte strepen proberen te houden, vangen ze stiekem een glimp op van de dagelijks veranderende constructie. Medewerkers van Frijns Industrial Group kijken met gepaste trots. Voor hun is het een staaltje van eigen kunnen.

Lees het hele bericht

OMRU Scheepsramen en De Ruijter Yachtbemiddeling

geplaatst op: 26 juni 2014

Met de Maasplassen en andere natuurlijke trekpleisters heeft Midden-Limburg ruimschoots pareltjes in huis. Ook op zakelijk gebied bevat dit stukje provincie enkele verrassende initiatieven, waarvan je op voorhand de schoonheid niet kunt inschatten. OMRU Scheepsramen en De Ruijter Yachtbemiddeling passen in dat rijtje.

Lees het hele bericht