Meeùs Helmond

Foto Meeùs Helmond

Meeùs Helmond

Meeùs dus!
Heeft u vragen over verzekeringen, pensioen of een hypotheek? Ruim vijftig collega’s staan voor u klaar in Helmond om u hierover te adviseren. We hebben specialisten in huis op het gebied van alle schadeverzekeringen, zorg- en inkomensverzekeringen en pensioenen.

Voor tal van doelgroepen als o.a. de metaalindustrie, technologische industrie, groothandels, bouwbedrijven, zorginstellingen, horeca en automotive hebben we doelgroepspecialisten in huis met specifieke kennis op maat in de betreffende branche.

Lokale betrokkenheid…
… staat bij ons hoog in het vaandel. Zo weten we wat er in de regio en in uw branche speelt en we passen zo nodig ons advies daarop aan. Meeùs Helmond is als lokale speler en werkgever betrokken bij en in de Helmondse netwerken als BZW, Ondernemers Peelland, Rotary, Atlant Partnership etc. Kortom een lokale speler als onderdeel van een landelijk netwerk.

Trotse sponsor…
… van tal van evenementen en sportclubs in Helmond. Zo is Meeùs al jaren een trouwe sponsor van Helmond Sport en Golfclub Overbrug. Ook heeft Meeùs zich vanaf het begin verbonden aan de Kasteeltuinconcerten en is mede hoofdsponsor van het traditionele nieuwjaarsconcert van de Stichting Helmond ontvangt, Helmond geeft! Daarnaast zijn we sponsorpartner van diverse mooie initiatieven van de diverse Rotaryclubs in Helmond, voornamelijk gericht op goede doelen.

Kortom…
…indien u een lokale sparringpartner zoekt op het gebied van risicobeheer die u en uw business begrijpt en om de hoek is gevestigd, bent u bij ons aan het goede adres. Meeùs dus!

Weekkrant Helmond verslaat Kick-off MeeùsRunClub

geplaatst op: 16 juli 2014

Ambassadeur Erben Wennemars van MeeùsRunClub geeft startsein looptrainingen voor Tilburg Ten Miles.

Lees het hele bericht

Meeùs Helmond op de Bedrijven voor Bedrijven beurs [foto's]

geplaatst op: 14 mei 2014

Op 9 en 10 april stonden wij samen met andere ondernemers op de beurs Bedrijven voor Bedrijven Helmond Peelland (BBHP).

Niet met een informatiefolder in de hand, maar met een loopband!

Lees het hele bericht