Meeùs Maastricht (vestiging azM)

Foto Meeùs Maastricht azM

Meeùs Maastricht azM

Meeùs kent in Maastricht een kantoor dat gelegen is in het Academisch ziekenhuis Maastricht. Dit kantoor is gevestigd in het Provisorium, gelegen pal naast het parkeerdek, op nivo 2, rechts naast de ingang van dit gebouw.

In de komende jaren wordt er in Maastricht op grootschalige wijze gewerkt aan de ondertunneling van de A2. Dat heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van het azM. Kijk voor een overzicht van de wegwerkzaamheden in Maastricht en de provincie op Maastrichtbereikbaar.nl.

Frijns Industrial Group: staaltje van eigen kunnen

geplaatst op: 20 augustus 2014

Het A2 tunnelproject bij Maastricht is voor veel automobilisten vooral een fascinerend geheel van staal en beton. Terwijl ze hun auto tussen de witte strepen proberen te houden, vangen ze stiekem een glimp op van de dagelijks veranderende constructie. Medewerkers van Frijns Industrial Group kijken met gepaste trots. Voor hun is het een staaltje van eigen kunnen.

Lees het hele bericht

OMRU Scheepsramen en De Ruijter Yachtbemiddeling

geplaatst op: 26 juni 2014

Met de Maasplassen en andere natuurlijke trekpleisters heeft Midden-Limburg ruimschoots pareltjes in huis. Ook op zakelijk gebied bevat dit stukje provincie enkele verrassende initiatieven, waarvan je op voorhand de schoonheid niet kunt inschatten. OMRU Scheepsramen en De Ruijter Yachtbemiddeling passen in dat rijtje.

Lees het hele bericht