Meeùs Roermond

Foto Meeùs Roermond

Meeùs Roermond

Persoonlijk advies over uw hypotheek, pensioen en verzekeringen? Dat krijgt u op ons kantoor in Roermond.

U, uw situatie en uw wensen staan centraal in onze aanpak. En we willen weten wat voor u belangrijk is zodat ons advies daarbij aansluit. U maakt zo op een praktische manier gebruik van onze kennis. Regionale kennis omdat wij ook wonen, werken en sporten in deze regio. En onze inhoudelijke kennis door onze focus op branches en doelgroepen.

Frijns Industrial Group: staaltje van eigen kunnen

geplaatst op: 20 augustus 2014

Het A2 tunnelproject bij Maastricht is voor veel automobilisten vooral een fascinerend geheel van staal en beton. Terwijl ze hun auto tussen de witte strepen proberen te houden, vangen ze stiekem een glimp op van de dagelijks veranderende constructie. Medewerkers van Frijns Industrial Group kijken met gepaste trots. Voor hun is het een staaltje van eigen kunnen.

Lees het hele bericht

OMRU Scheepsramen en De Ruijter Yachtbemiddeling

geplaatst op: 26 juni 2014

Met de Maasplassen en andere natuurlijke trekpleisters heeft Midden-Limburg ruimschoots pareltjes in huis. Ook op zakelijk gebied bevat dit stukje provincie enkele verrassende initiatieven, waarvan je op voorhand de schoonheid niet kunt inschatten. OMRU Scheepsramen en De Ruijter Yachtbemiddeling passen in dat rijtje.

Lees het hele bericht