Meeùs Zwolle

Meeùs Zwolle

Meeùs dus!
Heeft u vragen over verzekeringen, pensioen of een hypotheek? De collega's van Meeùs Zwolle staan graag voor u klaar.

Zakelijke oplossingen
Vanuit dit moderne kantoor adviseren de zakelijke Meeùs medewerkers graag het bedrijfsleven in een groot gebied rond Zwolle over het beperken van bedrijfsrisico's en het verzekeren ervan. Niet alleen als het gaat om de bedrijfsmatige verzekeringen, maar ook geven we graag advies over de privéverzekeringen van bijvoorbeeld de directeur-grootaandeelhouder.

Pensioen en hypotheek
De collega's van de afdeling Leven en Pensioen helpen u graag met uw (collectieve) pensioencontracten en onze hypotheekadviseur maakt graag een afspraak met u voor een onafhankelijk hypotheekadvies.

Schade
In kantoor Zwolle is ook een regionale schadeafdeling gevestigd die - als er zich schadegevallen voordoen bij onze relaties - deze betrokken, adequaat en snel afwikkelen.

Alle kennis in huis
Als bedrijf hebben we alle kennis in huis om bedrijven in alle branches goed van dienst te kunnen zijn. Daarnaast hebben de Zwolse Meeùs medewerkers zich gespecialiseerd in het adviseren van bedrijven in de metaal(verwerkende)- en grafische industrie, groothandels, sociale werkvoorzieningsschappen, onderwijsinstellingen en woningbouwverenigingen. Vraag eens vrijblijvend naar de speciale oplossingen die wij voor deze bedrijven en instellingen hebben ontwikkeld. De bedrijven die een uitgebreide risicoanalyse willen laten uitvoeren zijn bij ons ook aan het juiste adres.

Graag tot binnenkort aan de Hanzelaan 336.