Online vergelijkingsmodule lijfrente

Vragen?

Bel ons op 030 694 28 82
(08.30 - 18.00 uur)

Maakt u gebruik van de lijfrente-module? Lees dan deze documenten.

Stap 1: Naar de online module
Bepaal zelf of u uw lijfrentekapitaal nog één of meerdere jaren uitstelt of dat u het omzet in lijfrente-uitkeringen. Heeft u andere wensen, zoals beleggen, of wilt u advies van een van onze adviseurs, neem dan contact met ons op. Zie ook het kopje Kosten Dienstverlening.

Stap 2: Kies uw aanbieding
De door u ingevulde gegevens worden naar onze rekenmodule verzonden. Wij tonen u de opties gesorteerd op rentetarief. Kies er een om verder te gaan.

Stap 3: Uw persoonlijke gegevens
Vul in deze stap uw persoonsgegevens aan. Enkele gegevens hebben we vast voor u ingevuld, maar controleer deze wel. Een kopie van uw legitimatie en bankafschrift kunt u hier alvast uploaden, maar deze kunt u ook op een later moment opsturen (bijvoorbeeld via e-mail).

Stap 4 & 5: Kennis en ervaringstoets
Laat u uw kaptiaal tot uitkering komen, dan stellen we u 11 vragen. Kiest u voor uitstellen dan zijn het er 13. Op basis van uw antwoorden kunt u direct overgaan tot afsluiten of stellen we nog enkele controle vragen.

Stap 6: Samenvatting en akkoord
Geef hier aan welke vorm van dienstverlening u van ons verlangt en lees de belangrijke documenten. Na uw akkoord gaan wij voor u aan de slag!

Hoe kies ik mijn lijfrenteuitkering via Aon

  • Zonder advies, u vergelijkt via onze website en kiest zelf (execution only) € 295.
    Wij verzorgen en bewaken voor u de overboeking van het kapitaal.

  • Met uitgebreid advies door onze lijfrentespecialisten vanaf € 490.
    Wij stemmen het advies af op uw persoonlijke situatie en wensen, vergelijken en bemiddelen. Ook verzorgen en bewaken wij voor u de overboeking van het kapitaal.