Direct ingaande lijfrente

Direct ingaande lijfrente

Uw lijfrente- of pensioengeld komt tot uitkering. Wat nu?

Als uw lijfrente, pensioen of stamrecht tot uitkering komt, krijgt u te maken met fiscale regels, die er voor zorgen dat u niet zomaar alles met uw vrijgekomen geld kunt gaan doen. Ook de hoogte van de uitkering kan bij diverse verzekeraars of banken sterk verschillen.


Geïnteresseerd / vragen?


Neem nu contact met ons op

Aon heeft specialisten in dienst die samen met u de juiste keuzes maken voor de aanwending van het kapitaal. Zo neemt u een verantwoorde beslissing en haalt u het optimale rendement uit uw uitkering. Aon neemt in het advies ook de bancaire mogelijkheden mee en legt de verschillen tussen een bancaire en een verzekeringsoplossing aan u uit.

Aon adviseert u. Zeker bij grotere kapitalen, meerdere lijfrentes bij verschillende verzekeraars en polissen waarop nog het oude fiscale regime van toepassing is, is het goed met Aon contact op te nemen.

Contact
U belt ons op telefoonnummer 088 810 81 15. Een e-mail sturen kan ook. Ons e-mailadres is expiraties@aon.nl.

Als u contact met ons opneemt, kijken wij samen of en door welke dienstverlening van Aon u het meest geholpen bent. Aan onze dienstverlening zijn kosten verbonden. U krijgt vooraf een opgave hiervan, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Contact

U belt ons op telefoonnummer 088 810 81 15. Een e-mail sturen kan ook. Ons e-mailadres is expiraties@aon.nl. Als u contact met ons opneemt, kijken wij samen of en door welke dienstverlening van Aon u het meest geholpen bent. Aan onze dienstverlening zijn kosten verbonden. U krijgt vooraf een opgave hiervan, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.


Brochures

Wat is het verschil tussen lijfrente bij een bank en lijfrente bij een verzekeraar?

Ik heb meerdere lijfrentes. Moet ik deze samenvoegen?

Moet ik mijn lijfrentekapitaal laten uitkeren of moet ik dit uitstellen?

Kan ik mijn lijfrentekapitaal in één keer laten uitkeren?

Kan mijn lijfrentekapitaal na overlijden aan mijn partner en/of kinderen worden uitgekeerd?

Wat is "oud regime" lijfrente?

Meer veelgestelde vragen