Bereken uw premie

Om deze financiële terugval op te vangen bij voortijdig overlijden van u of uw partner sluit u een overlijdensrisicoverzekering af. Met onderstaande rekentool berekent u geheel vrijblijvend de hoogte van de premie voor uw overlijdensrisicoverzekering.

hypotheek
Toelichting:
  • Meeus heeft op basis van enkele criteria 6 verzekeraars betrokken bij het premievergelijk (de criteria zijn: verzekeraars vallen onder Nederlandse wet – en regelgeving en toezicht; solvabiliteit;  concurrerende tarifering en digitaal aanvraagproces)
  • Het beste aanbod betekent in dit geval de laagste van 6 maandpremies.
  • De eenmalige kosten (€ 195,=) voor premievergelijking en bemiddeling worden direct, na afsluiten van verzekering, bij u in rekening gebracht.
  • Na ontvangst van de offerte-aanvraag zal Meeus contact met u opnemen om de gegevens door te nemen en mogelijke vragen beantwoorden.
  • De dienstverlening voor dit product is op basis van execution only, tenzij u alsnog kiest voor advies over dit product. Dan wordt een ander tarief met u afgesproken.

Execution Only (geen Advies)
Wilt u geen advies van ons? Wilt u dat wij slechts bemiddelen bij het tot stand komen van dit product? Kies dan voor ‘Execution Only’. We geven dan geen advies over de keuzes die u maakt. Natuurlijk krijgt wel informatie als u dit wilt. Bij Execution Only stellen wij echter geen klantprofiel op en verdiepen wij ons niet in uw situatie. Wij beoordelen dus niet of het door u gekozen product bij u en uw situatie past. U bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die u maakt.