Overlijdensrisicoverzekering

Meeùs overlijdensrisicoverzekering

Een overlijdensrisicoverzekering, belangrijk voor ieder gezin!

Een overlijdensrisicoverzekering beschermt uw nabestaanden tegen financiële problemen als u overlijdt. Wellicht heeft u daar wel eens bij stilgestaan, wat zijn de (financiële) gevolgen als u of uw partner komt te overlijden?

Een overlijdensrisicoverzekering is geen uitvaartverzekering

Vaak wordt gedacht dat de overlijdensrisicoverzekering hetzelfde is als een uitvaartverzekering, maar dat is een misvatting. De uitvaartverzekering dekt namelijk de kosten van de uitvaart. De overlijdensrisicoverzekering dekt de achteruitgang in inkomsten als u of uw partner overlijdt.

Voorkom geldzorgen voor uw partner of gezin

Na overlijden van een ouder/partner valt vaak een inkomen weg. Terwijl de vaste lasten doorgaan. De achterblijvers moeten dan bijvoorbeeld hun spaargeld aanspreken. Misschien wil de overblijvende partner minder werken om meer bij de kinderen te zijn. Of moet er opvang geregeld worden voor de kinderen als zij thuiskomen van school. Om deze financiële terugval op te vangen neemt u een overlijdensrisicoverzekering. Deze verzekering sluit u voor een bepaalde tijd af (bijvoorbeeld tot uw 70ste) en keert direct na overlijden een afgesproken bedrag uit. Dit kan ineens of per maand.

Oversluiten van een bestaande verzekering is misschien ook interessant. Onze financieel adviseur vertelt u graag over het nut en de noodzaak voor uw persoonlijke situatie. Want een ding is zeker: iedere situatie is anders en verdient een persoonlijke oplossing!


Voordelen overlijdensrisicoverzekering via Aon

  • Deskundig advies van specialisten
  • Zeer ruime keuze uit aanbieders
  • (On)gevraagd advies tijdens looptijd en eventueel aanpassing aan uw wensen
  • Ook oplossingen voor rokers en chronisch zieken
  • Dagelijks aan te passen/op te zeggen
  • Scherpe premie

Meer weten?

Neem nu contact met ons op