X
Regel uw verzekeringszaken nu online met Mijn Meeùs Zakelijk
Aanmelden? klik hier
Meer info? klik hier

Regel uw verzekeringszaken online

Als ondernemer wilt u uw verzekeringszaken inzien en regelen wanneer het u uitkomt. Meeùs heeft daarom voor u als zakelijke klant een persoonlijke digitale omgeving ontwikkeld. Met Mijn Meeùs Zakelijk beheert u uw verzekeringszaken eenvoudig en snel, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. U volgt ook de voortgang van uw schadebehandelingen en kunt uw wijzigingen binnen uw bedrijf makkelijk aan ons doorgeven. Ga voor meer informatie naar Mijn Meeùs Zakelijk.

Verder in uw sector

Verder met producten en diensten

Verder met ondernemen

Laatste trends en ontwikkelingen

man-fabriek-bouwtekening
12-10-2017

Blog: 'Een doorstart maken? Denk aan de uitkeringstermijn'

Nog niet zo lang geleden hoorde ik weer een verhaal over een ondernemer die weliswaar een doorstart maakte, maar bij wie het water nu aan de lippen staat. De herbouw van zijn pand duurt veel langer dan verwacht en de levering van nieuwe machines is enorm vertraagd. Hij moet alle zeilen bijzetten om het hoofd boven water te houden. Zijn dekking – 52 weken – blijkt niet toereikend voor de problemen die hij nu op zijn pad vindt. Wellicht zou hij geholpen zijn met een langere uitkeringstermijn van 78 weken, of 104 weken.

Zakenman in kantoor
10-10-2017

Waardeoverdracht kleine pensioenen en flexibele AOW-leeftijd

In de politiek zijn onlangs twee belangrijke onderwerpen besproken: waardeoverdracht van kleine pensioenen en de flexibele AOW-leeftijd. Voor de waardeoverdracht van kleine pensioenen verwachten we nieuwe regels. De flexibele AOW-leeftijd lijkt nog ver weg. We lichten graag toe wat dit mogelijk voor u betekent.

Twee heren in overleg
10-10-2017

Verhoging AOW-leeftijd: wat zijn de gevolgen voor uw werknemers?

De AOW-leeftijd stijgt jaarlijks. Eerst in geleidelijke stappen, uiteindelijk naar 67 jaar in 2021. Daarna is de AOW-leeftijd gekoppeld aan de levensverwachting, en stijgt dan dus waarschijnlijk nog steeds door. U krijgt daardoor bij uw werknemersverzekeringen ook te maken met de verhoging van de eindleeftijd, naar bijvoorbeeld 68 jaar. Of de eindleeftijd wordt gekoppeld aan de stijgende AOW-leeftijd. Maar wat betekent dat voor uw zieke en arbeidsongeschikte werknemers? En gaat dat meer kosten?

Verder met MeeùsFitClub

Service en contact