ESEF 2018: Bent u er ook bij? Kom naar onze presentaties over cybercrime

ESEF staat weer voor de deur! De grootste vakbeurs voor de maakindustrie in de Benelux vindt plaats van 20 tot en met 23 maart 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht. Graag nodigen wij u uit in onze stand 03.C067 van Meeùs (an Aon Company) en Aon.

01-03-2018

Welke invloed heeft cybercrime op uw procesketen?

De maakindustrie transformeert voortvarend in Smart Industry. Er ontstaan nieuwe kansen voor uw bedrijf en voor u als ondernemer. Ook risico’s veranderen mee. Denk hierbij aan verschillende vormen van cybercrime. Berichten over ransomware en DDoS-aanvallen zijn helaas aan de orde van de dag. Hoe zorgt u dat het productieproces binnen de hele keten betrouwbaar blijft en uw productie niet stil komt te liggen?


Geef u snel op voor een van de drie presentaties

Tijdens de ESEF geven wij in samenwerking met experts meerdere presentaties over cybercrime en risicomanagement. Wilt u een presentatie bijwonen? Wees er dan snel bij! Het aantal plaatsen is beperkt. U vindt meer informatie over deze presentaties via de links hieronder. U kunt zich aanmelden wanneer u zich eerst gratis registreert voor ESEF. Gebruik hiervoor de button onderaan deze mail.Gratis toegangsbewijzen en aanmelden voor presentaties

Wanneer u zich registreert voor een gratis toegangsbewijs kunt u zich ook opgeven voor de presentaties. Zien we u op ESEF 2018? We ontvangen u graag in onze stand (03.C067).


Gratis inschrijven >


Reageer en deel