Bouw & Infra

Binnen de bouw en infra staat het werk nooit stil. Totdat u schade heeft of een werknemer door ziekte of een ongeval zijn werk niet meer kan doen. U probeert onderbrekingen van het werk te voorkomen. Maar wat is de beste investering? Verzekeringen of preventie? Onze adviseurs staan tijdens het hele bouwproces voor u klaar. Met verzekeringsadvies op maat, preventietips en efficiënte schadebehandeling.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

  • Vaste contactpersonen met gespecialiseerde kennis van uw sector
  • Passende verzekeringsoplossingen en preventietips
  • Efficiënte schadebehandeling

Onze dienstverlening tijdens het gehele bouwproces

We staan u graag bij. Hoe eerder u ons aansluit, hoe beter wij u kunnen helpen uw risico’s te beperken en schade te voorkomen.

Internationaal verzekeren

Wilt u ook een oplossing voor uw niet-verzekerde schades?

Met claimshandling heeft u één aanspreekpunt voor uw niet-verzekerde schades. Dus ook schade die onder uw eigen risico blijft, schade die u niet verzekerd heeft en schade waarvoor geen dekking bestaat.

WION en Aon

Met de WION Toolbox helpen wij u graag hoe u zorgvuldig moet graven en schade bij graafwerkzaamheden kunt voorkomen.

Internationaal verzekeren

Samenwerking Bouwend Nederland

Aon Bouw & Infra werkt al jaren samen met Bouwend Nederland, dé ondernemersorganisatie binnen de bouw- en infrasector. Met goedkeuring van de Bouwend Nederland Verzekeringscommissie ontwikkelen wij de belangrijkste verzekeringen voor u. Deze verzekeringen maken deel uit van de ledenvoordelen van Bouwend Nederland.

Internationaal verzekeren

Verzekeringspartner van VLOK

Ook klussenbedrijven zijn bij Aon Bouw & Infra aan het juiste adres. Samen met VLOK, de branchevereniging voor deze sector, ontwikkelen we verzekeringen op maat voor uw specifieke risico’s. Leden van VLOK profiteren van extra voordeel, zoals premiekorting. Op vlok.meeus.com vindt u meer informatie en kunt u direct uw verzekeringen afsluiten.

Service en contact