Bouw & Infra

Binnen de bouw en infra staat het werk nooit stil. Totdat u schade heeft of een werknemer zijn werk niet meer kan doen. Onderbrekingen van uw werk zijn kostbaar en vervelend. U probeert schade en ziekteverzuim daarom zo veel mogelijk te voorkomen. En als dat niet lukt, rekent u op goede verzekeringen. Maar wat is de beste investering? Verzekeringen of preventie? De adviseurs van Meeùs Bouw en Infra staan tijdens het hele bouwproces voor u klaar. Met verzekeringsadvies op maat, preventietips en efficiënte schadebehandeling. We nemen u de zorg voor uw risico’s graag uit handen.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

  • Vaste contactpersonen met gespecialiseerde kennis van uw sector
  • Passende verzekeringsoplossingen en preventietips
  • Efficiënte schadebehandelingInternationaal verzekeren

Wilt u ook een oplossing voor uw niet-verzekerde schades?

Met claimshandling heeft u één aanspreekpunt voor uw niet-verzekerde schades. Dus ook schade die onder uw eigen risico blijft, schade die u niet verzekerd heeft en schade waarvoor geen dekking bestaat.

WION en Meeùs

Met de WION Toolbox helpen wij u graag hoe u zorgvuldig moet graven en schade bij graafwerkzaamheden kunt voorkomen.

Internationaal verzekeren

Samenwerking Meeùs en Bouwend Nederland

Meeùs Bouw & Infra werkt al jarenlang samen met Bouwend Nederland, de grootste ondernemersorganisatie binnen de bouw- en infrasector. Samen met Bouwend Nederland ontwikkelen wij de belangrijkste verzekeringen voor u. Deze verzekeringen dragen de goedkeuring van de Bouwend Nederland Verzekeringscommissie en maken deel uit van de ledenvoordelen van Bouwend Nederland.

Internationaal verzekeren

Voordelige verzekeringen via VLOK

Ook klussenbedrijven zijn bij Meeùs Bouw & Infra aan het juiste adres. Samen met VLOK, de branchevereniging voor deze sector, ontwikkelen we verzekeringen op maat voor uw specifieke risico’s.
Leden van VLOK profiteren van extra voordeel, zoals premiekorting. Op vlok.meeus.com vindt u meer informatie en kunt u direct uw verzekeringen afsluiten.

Service en contact