Advies in de voorbereidingsfase

U heeft het contract voor een mooie opdracht binnengehaald en bent druk met de voorbereidingen. Om vertraging in het werk zo veel mogelijk te voorkomen, maakt u nu al een inschatting van de risico’s die een tijdige oplevering in de weg kunnen staan. Onze adviseurs helpen u graag om deze risico’s te beheersen en/of te beperken zodat u met vertrouwen aan de slag kunt gaan.

We helpen u met:

  • Risico-inventarisatie bouwplaats
  • Risk Control
  • Advies over garantiestellingen

Onze dienstverlening tijdens deze fase

We staan u graag bij gedurende het gehele bouwproces. Hoe eerder u ons aansluit, hoe beter wij u kunnen helpen uw risico’s te beperken en schade te voorkomen.

Voorkom schade met Risk Control

Over de belangrijkste risico’s hoeven we u niets uit te leggen; heischade, asbest, verzakkingen, schade aan bestaande eigendommen. Maar hoe gaat u hiermee om? Met Risk Control maakt u de risico’s inzichtelijk en neemt u vooraf bewuste beslissingen over wat u doet wanneer er toch schade ontstaat. Uiteraard controleren we of uw verzekeringen aansluiten bij de risico’s van het werk. Maar ook bij het contracteren van onderaannemers kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld voor concrete adviesteksten.

Kwaliteit van bouwterrein

Wat is de kwaliteit van het bouwterrein waar u aan het werk gaat? Hier wilt u vooraf duidelijkheid over hebben. We begeleiden daarom graag de bouwplaatsinspectie voor u. Liggen er kabels en leidingen in de grond waar u rekening mee moet houden bij graafwerkzaamheden? Dan ondersteunen wij u graag bij het maken van een plan van aanpak over de ondergrond.

Bekijk ook onze dienstverlening tijdens andere fases

Service en contact